10-04-2016

Wat te eten op jullie bruiloft

Heb je dat wel eens gehad? Dat je al een half uur op het bruidspaar hebt gewacht, een ceremonie van een uur achter de rug hebt en nog niets hebt gegeten of gedronken? Of na het feest nog even door de McDrive gereden? Je hebt je toen al voorgenomen dat je dát in ieder geval niet wil als je ooit zelf de gelukkige bruid bent.

Nu het moment voor jou ook daar is en je inmiddels een idee hebt wat die droom gaat kosten, zit je met de handen in het haar. Niet getreurd, je gasten zijn snel tevreden!

Afhankelijk van het programma op de grote dag kan je de catering zo gek maken als je zelf wil. Begin voor de ceremonie bijvoorbeeld met petit fours of kleine sandwiches. Iedereen heeft dan iets in zijn maag en kan zonder te knorren maag genieten van jouw entree.

Heb je een korte ceremonie, dan pak je daarna uit met je taart. Maar laat het daar niet bij zitten. Na zoetigheid is het wel lekker om door te pakken met een aantal kleine hartige hapjes.

Eten op jullie bruiloft

Van Reusel Partyservice & Catering

Helemaal van nu zijn de stokjes met rolletjes en bolletjes met lekkers. Van tortilla’s tot caprese aan een prikker. Het ziet er geweldig uit, zeker als je het op de tafeltjes zet op een mooie etagère of speciale plankjes. Of natuurlijk een grote grill of BBQ op een zonnige dag.

En wat dacht je van een wandelende oesterbar of een grote kaasplank met veel meer dan alleen de oude vertrouwde kaasblokjes? Gedroogde ham, hippe groentechips, tomaatjes, druiven, en natuurlijk de Franse kazen en verschillende soorten (noten)brood. In de vorm van een buffet bedient dit je gasten vanzelf.

Aan het einde van je dag zijn je gasten helemaal in de party modus en hebben dus ook wel zin in party-snack. Ik heb al vele malen een friet of hotdogkraam gezien, fantastisch. Rondom de kraam kan iedereen nog even afscheid van elkaar nemen en met een gevulde maag naar huis!

Geschreven door. Carolien van de website “Wat wil de bruid”

Categorieën: