05-06-2016

Slow Video of Fotohokje?

Het vastleggen van jouw huwelijksdag kan in vele vormen. Gelukkig maar, want zo zit er voor iedereen wel wat tussen. En dan heb ik het niet over de traditionele fotograaf, fotosessie en bijpassend foto-album, maar over de varianten 2.0: de  Photo Booths en de Slomo-Video.

Wie kent hem niet; de Photobooth. In mijn blog over een ‘Orgineel gastenboek’ kwam het al even ter sprake. Een hokje waar je al je lieve vrienden en familie in kan proppen met de meest uiteenlopende gadgets. Geen plek voor een hokje? Met een beetje creativiteit kom je met het maken van een lijst, waar iedereen in past, ook een heel eind. Voor degene onder ons die minder creatief zijn, bestaan er natuurlijk kant-en-klare pakketten of je laat een hele ‘Foto-bus’ voorrijden.

VW-Photo-Booth-Bus_web-2-640x501

Wil je het over een wat professionele boeg gooien, dan kan je ook kiezen voor het laten maken van een slow motion video. Een gegarandeerd succes bij je gasten, die aan de slag kunnen met glitters, confetti en sterretjes. Het succes voor jou is natuurlijk het resultaat; een video met al je vrienden in de meest onmogelijke posities en onder de glitters.

Je ceremoniemeesters kunnen misschien wel wat hulp gebruiken bij het maken van een goede video en gelukkig zijn daar goede instructiefilmpjes voor. Ze moeten je dan wel heel lief vinden, want het is niet makkelijk om dit te DIY-en.

En als ik zegt video, dan bedoel ik niet zo’n ouderwetse band. Je kan na afloop de video’s makkelijk delen en nog honderd keer bekijken via een linkje op je eigen ontworpen website of als bedankje sturen aan alle gasten.

Kortom: genoeg mogelijkheden. Heel veel plezier ermee!

Geschreven door. Carolien van de website “Wat wil de bruid”

Categorieën: