17-05-2015

Trouwpak kopen? Waar aan denken.

Trouwpak kopen Bruidegom? Waar aan denken.

Eén ding is zeker … Een man ziet er beter uit in een trouwpak. Maar net als mannen zijn niet alle trouwpakken gelijk gebouwd. Subtiele verschillen in stijlen van jasjes en broeken kunnen verbeteren of verergeren. Afhankelijk van je lichaamsbouw is het belangrijk om daar goed naar te kijken.

Naar welke winkel? Wij raden aan om naar een speciaalzaak te gaan aangezien deze winkels veel meer ervaring hebben met trouwpakken. Trouwpakken op maat zie je tegenwoordig ook steeds meer en bieden veel voordelen.

Vergeet niet een bruidsfoto of trouwfilm duurt een leven lang, dus belangrijk om er tot in de finesse goed uit te zien.

Sorry heren maar de bruid moet toch de eyecatcher van de dag worden. Dus belangrijk om niet met jouw outfit alle aandacht naar je toe te trekken. Dat neemt niet weg om er voor te zorgen dat je er fantastisch uit ziet in je trouwpak.

Trouwpak

Zano Trouwpakken

Geef de desbetreffende winkel de tijd om het goed te doen! Dus stel het halen van een trouwkostuum niet uit tot de laatste minuut. Probeer je trouwpak minstens drie maanden voor de bruiloft te kopen. Dit geeft je de tijd om er tip top uit te zien als bruidegom.

Vergeet niet een stukje stof van de trouwjurk mee te nemen. Zo kun je het geheel toch op elkaar aanpassen zonder de jurk nog gezien te hebben. Indien er expliciete kleuren en accessoires van de jurk zijn is dit ook handig te weten.

En als laatst vergeet geen mooi ondergoed te dragen onder je pak. Dit is voor de bruidegom toch net zo belangrijk als voor de bruid.

Categorieën: