10-01-2020

kinderen op je bruiloft?

ADVERTORIAL

Omdat ze vreugde en gezelligheid met zich meebrengen. Kinderen zijn puur, eerlijk en speels. En als je denkt dat het lastig is tijdens je bruiloft, dan heb je het mis, want DE NANNY’S bieden DE OPLOSSING. Of het nu 20 kinderen zijn of 3 dat maakt niet uit. 

Foto van: TrouwStudio Gabriel Scharis

Waar worden de kinderen mee bezig gehouden?

Er wordt een kinderprogramma op maat gemaakt, dit is ruim voordat de bruiloft plaatsvindt besproken. De kinderen kunnen zelf aangeven wat ze leuk vinden om te doen. De Nanny’s houden hier rekening mee en nemen zo nodig alle benodigdheden zelf mee. Hierbij kun je denken aan knutselspullen, spelletjes, puzzels, bouwblokken, dartbord, constructiemateriaal, voetballen, voelbakken, knikkerbak e.d. Voor elke leeftijdscategorie zijn er genoeg speelmaterialen. Als de gelegenheid zich voordoet kunnen de kinderen ook een glittertatoo en/of een vouwballon krijgen.

Om goed overzicht te kunnen houden en de veiligheid te waarborgen werken wij volgens het kind ratio systeem. Dit is conform de wet hoeveel Nanny’s er ingezet kunnen worden gezien de aantallen en leeftijden van de kinderen. Say Yes to the Nanny kiest er voor om met maximaal 3 Nanny’s te werken. Per bruiloft wordt er gekeken naar de situatie, locatie en het aantal kinderen. Mochten er bijzonderheden zijn met kinderen en hier extra zorg voor nodig zijn, dan is dit bespreekbaar. Dan kun je denken aan kinderen met astma, epilepsie, koortsaanvallen, kinderen met een beperking e.d. Medicatie wordt niet gegeven, dit is aan ouders om dit zelf toe te dienen.

Hebben De Nanny’s wel diploma’s en ervaring? 

Jazeker, alle Nanny’s zijn al jaren werkzaam met kinderen in de basisschool leeftijd. De Nanny’s hebben diploma’s op het gebied van werken met kinderen. Dit kan zijn in de kinderopvang, in het onderwijs, organiseren van kinderfeestjes e.d. Alle Nanny’s zijn in het bezit van EHBO en een VOG.

Hoe weten we wie de Nanny’s zijn?De Nanny’s stellen zichzelf voor in hun profielschets, deze wordt een aantal weken voor de bruiloft toegestuurd. Vooraf hebben we bij voorkeur persoonlijk contact (als de afstand het toelaat) thuis, of via skype of telefonisch. Andersom willen de Nanny’s ook weten welke kinderen er op de bruiloft komen. Hiervoor worden door de ouders zelf kindkaarten ingevuld en 4 tot 6 weken voor de bruiloft gemaild.

Kunnen de Nanny’s ook de kinderen verzorgen omtrent verschonen, eten geven, flesvoeding geven e.d? 

Ouders nemen zelf luiers, flesvoeding en benodigdheden mee, zodat de Nanny’s  de kinderen kunnen verzorgen. Vaak wordt er een apart kinderhoekje gecreëerd en geven de Nanny’s de kinderen te eten/drinken of zorgen ze ervoor dat ze het zelf kunnen pakken.

Kunnen de kinderen ook ergens een middagdutje doen of blijven overnachten? 

Voor het middagdutje zijn er vaak wel mogelijkheden om een hoekje te creëren op locatie, waar je een slaaptentje of slaapbedje kunt plaatsen. De slaapspullen worden door de ouders zelf meegenomen. Van te voren wordt er afgesproken wie er verantwoordelijk is om de slapende kinderen in de gaten te houden. Dit is geheel afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid kinderen en Nanny’s of het mogelijk is dat de Nanny’s dit kunnen doen. Voor de overnachting is het slim om voor de bruiloft hierover na te denken en te bespreken. Als er mogelijkheden zijn omtrent de locatie of in de buurt te overnachten dan is het geen probleem om de kinderen in bed te leggen, een oogje in het zeil te houden en te wachten totdat de gasten weer terug zijn voor de overdracht. Om de

kinderen te vervoeren is het makkelijk als dit te voet kan, mits er auto’s met chauffeurs beschikbaar zijn om de kinderen naar de slaapplaats te brengen. 

Kan mijn kind zich ook even terugtrekken van het feest? 

Als daar behoefte aan is, is daar zeker ruimte en tijd voor. Dan maken we daar vooraf een ruimte voor vrij en leuken we het op met zitzakken. 

Kan er ook voor gekozen worden om alleen tijdens de ceremonie Nanny’s in te huren? 

Dat kan inderdaad, met een minimale afname van 2 uur. Say Yes to the Nanny werkt met verschillende pakketten. Say Yes to the Entire Day, Say Yes From Noon, Say Yes tot he Wedding Ceremony. Voor prijzen kan je naar de website: www.say–yes-to-the-nanny.nl

Wat maakt dat je voor Say Yes to the Nanny gaat kiezen? 

Sabine Hoevenaars is de drijvende kracht achter Say Yes to the Nanny, zij werkt al meer dan 16 jaar met kinderen. Eerst in het onderwijs voor kinderen met extra ondersteuning en later in de kinderopvang. De voordelen om met Sabine te werken zijn: vooraf zijn er meerdere persoonlijke contactmomenten. Ze is betrouwbaar, zorgzaam, lief, creatief, flexibel. Sabine weet in te spelen op de behoeftes en interesses van de kinderen. Ze houdt hierbij goed het overzicht en is alert op de kinderen. Er zijn vele leuke materialen waar de kinderen mee kunnen spelen, in groepjes, alleen of in 2 tallen. Sabine is flexibel en een ster in improviseren en ze bouwt in een korte tijd een band op met de kinderen.

 

Categorieën: