27-09-2016

Jullie bruiloft in het buitenland

experimental-beach-experimental-day1-0072-e1417527799762

Island Weddings Ibiza

Nét terug van je favoriete vakantiebestemming en nog helemaal in de sfeer van zon, zee of strand wil je nog maar één ding; een bruiloft in het buitenland. Onder een prieeltje in het Toscaanse heuvellandschap of op Ibiza met je blote voeten in het zand. Alles kan, je moet alleen wel rekening houden met een aantal dingen.

Het is bijvoorbeeld wel zo leuk als je niet met een hoog gesloten jurk bij 35 graden je ja-woord geeft. Voor je het weet drijf je eruit en hangt je make-up op je kin. De Nederlandse jurken houden rekening met Nederlands weer. Dus wanneer je jouw ideale jurk gaat zoeken, laat dan aan de consulent weten dat je gaat trouwen op een tropisch eiland en dat je er graag beeldig uitziet in plaats van doorlopen. Vraag dus ook advies over je bruidsmake-up, wel zo leuk voor de foto’s.

En dan je gasten. Wie wil je dat jou in die beeldige jurk ziet? Laat je familie en vrienden die je er écht bij wilt hebben op tijd weten wanneer het festijn gaat plaatsvinden. Zo is iedereen in de gelegenheid zijn agenda leeg te vegen, oppas te regelen en vakantiedagen op te nemen. Wil je het helemaal over de top doen, laat dan iedereen met hetzelfde vliegtuig naar bestemming komen. Met de vloot van Global Aviation weet je zeker dat iedereen op tijd is!

En dan natuurlijk de wat meer praktische zaken. Een bruiloft in het buitenland brengt een berg administratie met zich mee, ingegeven door ambassades en wetgeving. Wist je bijvoorbeeld dat het in veel landen verplicht is een tolk aanwezig te laten zijn? Want waar zeg je ‘ja’ tegen, als je niet weet wat de ambtenaar zegt? In de meeste gevallen heb je ook een afschrift van je geboorteakte en een verklaring over jullie burgerlijke staat nodig. Alles op een rijtje vind je hier, no worries!

Laat dit alles je er niet van weerhouden er een spectaculaire dag van te maken, veel plezier!

Geschreven door. Carolien van de website “Wat wil de bruid”

Tags: , , ,

Categorieën: