12-08-2018

De hond op je trouwdag: hoe betrek je jullie viervoeter?

hond op je trouwdag

Is jullie hond een belangrijk onderdeel van jullie leven en kunnen jullie je trouwdag niet voorstellen zonder jullie viervoeter? Wij hebben een aantal handige tips voor jullie verzameld zodat jullie hond onderdeel kan zijn van jullie trouwdag. Niet alleen kan jullie hond zorgen voor een aantal onvergetelijke foto’s, ook kan hij als ringdrager een super schattige bijdrage leveren aan jullie dag.

Puppy

Hebben jullie een puppy bedenk je dan goed of je deze echt wil betrekken op je trouwdag. Puppies zijn vaak onvoorspelbaar en kunnen nog veel blaffen. Met de grote hoeveelheid mensen die komen opdagen kan dit misschien net even teveel zijn en kan jullie schatje meer een last worden dan een toevoeging.

Verzorging

Zorg dat je iemand hebt die op de hond past. Het is niet fijn voor een hond om tijdens het feest ook aanwezig te zijn, dus neem een paar mooie foto’s en geef jullie hond een bijzondere rol tijdens de ceremonie, maar zorg dat er daarna iemand is die de hond terugbrengt en er de rest van de dag voor zorgt.

Toestemming

Zorg dat je toestemming hebt van de locatie om jullie hond mee te nemen. Het is vervelend als je daar aankomt en het blijkt dat de hond helemaal niet naar binnen mag. Bij een gemeentehuis kun je zeker tegen dit probleem aanlopen.

Leuke outfit

Er zijn tegenwoordig fantastische pakjes, strikjes of halsbandjes die jullie hond kan dragen tijdens de ceremonie, maar ook een mooi ringkussentje is schattig. Als jullie er mooi uitzien dan is het leuk om ook voor jullie hond iets extra’s te doen.

Pinterest

Op Pinterest kun je de leukste ideetjes vinden voor schattige trouwfoto’s met jullie hond. Liggend op je jurk, jullie handen met trouwringen en het pootje van de hond erbij, de hond die langs het gangpad loopt met de ringen, een heerlijke knuffelfoto in je trouwjurk. Op onze Pinterest board kun je de leukste ideetjes opdoen.

Vintage bordjes

Ook leuk is een vintage bordje met de tekst: “Here comes te bride”. Zo kun jullie hond als eerste langs het gangpad om binnenkomst van de bruid aan te kondigen. Super cute!

Hopelijk heb je nu een idee van waar je aan moet denken en hoe je jullie hond bij jullie trouwdag kunt betrekken.

Categorieën: