04-05-2017

Originele en leuke trouwkaarten

Het grote moment is daar. Je bent ten huwelijk gevraagd door je lief! Leuke, maar ook drukke tijden zijn in aantocht. Het organiseren van je bruiloft doe je namelijk niet in een paar dagen. Bezoekjes aan mogelijke trouwlocaties, het doorpassen van tal van jurken en het proeven van heerlijke taarten. Hét moment om te beginnen met een bepaalde stijl of thema is het ontwerpen van jullie unieke trouwkaarten. Bij LocoMix kunnen jullie alle kanten op!

 

Het uitzoeken van een originele trouwkaart

LocoMix biedt een scala aan bijzondere en unieke huwelijksuitnodigingen die je nergens anders vindt. Wat dachten jullie van een ‘message in a bottle’ in de vorm van onze Flessenpost? Jullie kunnen de gasten ook spelenderwijs achter de boodschap laten komen door ze een Puzzel te versturen. Jullie trouwuitnodiging wordt dan gedrukt op een puzzel van 40 stukjes. Leuk!

LocoMix’ toptrouwkaart is de Out of the Box. Deze huwelijksuitnodigingskaart springt letterlijk uit de envelop wanneer deze geopend wordt. Zo krijgen jullie meteen de volledige aandacht van jullie gasten. Deze uitnodiging heeft zes vlakken waar jullie veel informatie, foto’s en teksten op kwijt kunnen.

Volledig personaliseren en ontwerpen

Bij LocoMix kunnen jullie alles zelf aanpassen en ontwerpen. Er staan meer dan 60 designs klaar voor de trouwkaarten. Deze kunnen door jullie zelf gepersonaliseerd worden. Stuur ons de gegevens en teksten die jullie verwerkt willen zien op het design en wij sturen jullie geheel gratis een digitale proefdruk op. Zo weten jullie zeker dat jullie perfecte uitnodiging ook echt perfect is.

Maar jullie kunnen ook écht helemaal zelf aan de slag. Vraag de opmaakbestanden aan van jullie favoriete trouwkaart en ga aan de slag met Indesign, Illustrator of Photoshop. Zo kunnen jullie je creatieve ei kwijt! Doordat alle trouwkaarten volledig naar wens op te maken zijn, is het mogelijk al voorafgaand aan de huwelijksdag een thema door te voeren. Gaan jullie voor klassiek en romantisch of voor elegant en modern? Alles is mogelijk!

 

 

Bekijk snel ons assortiment aan unieke trouwkaarten en start met ontwerpen. Voor eventuele vragen kunnen jullie contact opnemen met de werknemers van LocoMix. Zij helpen jullie graag met het ontwerpen van een huwelijksuitnodiging die bij jullie past.

Categorieën: