06-09-2015

Het einde van je huwelijksdag.

Iedereen weet dat het er zit aan te komen. Het einde van je huwelijksdag. Dat kan met een knaller of in stilte, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het gaat er om dat je het feest of je receptie op een beetje een gezellige manier kan afsluiten!

Wij werden twee keer verrast. De eerste dag met een ‘bescheiden’ vuurwerkshow en de tweede dag met een ballonnen zee en al onze vrienden om ons heen.

Een echte anekdote is het huwelijk van vrienden. We verzorgden met vijf ceremoniemeesters een pad van lichtzakjes. De zakjes vielen al vrij snel om, dus de eerste tip die ik weggeef is dat je moet zorgen dat je een bak grint bij de hand hebt of dat je de zandbak van je neefje plundert.

Just Married

Ilse Schuurmans Fotografie

Of je doet het anders en je zorgt voor lantaarntjes die met hun gewicht de hollandse wind kunnen trotseren.

Toen alles eenmaal stond konden de gasten naar buiten. We deelden grote sterren  uit en verzamelde iedereen die had staan roken buiten met een aansteker…Het duurde dus wel even voordat alles aan was en de eerste sterretjes gingen al uit toen de laatste nog aan moesten. Tip twee: de crème brullee brander. Binnen no-time hadden we bij een volgend huwelijk alle sterretjes aan en konden we keurig in een haag met alle sterretjes aan het bruidspaar opwachten.

Bedenk goed dat het leuk is om verrast te worden op het moment dat je wordt uitgezwaaid. Geef je ceremoniemeester of bruidsmeisje de vrije hand om voor jou een spetterend einde van je dag te verzorgen. Het is meer dan de moeite waard en het gevoel dat dát moment bij je oproept is om nooit te vergeten! Tranen of een lach, in ieder geval van geluk!

Geschreven door. Carolien van de website “Wat wil de bruid”

Categorieën: