22-10-2016

Een goede trouwfotograaf is onmisbaar.

Eindelijk is dé dag daar, alles is geregeld en vanaf het moment dat je wakker wordt wil je eigenlijk
dat alles wordt vastgelegd door een trouwfotograaf. Niet voor niets zie je er op deze dag uit op je mooist, dus dat moet op
de gevoelige plaat, het liefst zo vaak mogelijk.Daarvoor zijn natuurlijk vele vormen, zeker met alle creatieve ideeën en social mediamogelijkheden.
Met WedPics bijvoorbeeld, kan je de volgende dag meteen genieten van alles wat je gasten hebben gezien en wat jij hebt gemist omdat je natuurlijk alleen maar oog hebt voor je kersverse echtgenoot.

Of iets minder modern maar wel leuk, de wegwerpcamera. Iedereen kan de perfecte foto van jullie maken, hoe meer fotografen hoe beter.

Naamloos

Geliefd Fotografie

Maar voor mij geldt: ‘Tegen een échte trouwfotograaf kan niemand op’. Hoewel de kiekjes van de smartphones van je gasten makkelijk te delen zijn en je niet twee weken hoeft te wachten totdat je
een eerste serie foto’s kan bekijken, is fotograferen een kunst.
Daar hebben mensen niet voor niets hun beroep van gemaakt. En dan komt natuurlijk het grote fotoboek, het liefst wil je elke dag je foto’s bekijken in een boek dat niet uit elkaar valt na een week.
De mooiste foto komt groot boven je bed en op het toilet hangt een fotokalender met de verjaardagen van je gasten erop geschreven. Mijn ervaring met het zelf maken van een fotoboek op Fotofabriek zijn goed. Makkelijke (en snel te downloaden!)software, originele indeling van pagina’s en de mogelijkheid om er later ook nog een voor je moeder te bestellen.
Waarom laten doen als je het zelf ook kan? Kan je meteen de foto, waar je in een onbewaakt
moment je jurk ophijst weglaten, ook wel zo fijn!

Tags: , ,

Categorieën: