10-10-2015

Origineel Gastenboek op jullie bruiloft

Misschien iets waar je in eerste instantie helemaal niet aan denkt: het gastenboek. In plaats van het old-fashion receptieboek van de V&D, zijn er anno 2015 gelukkig ook new-fashion mogelijkheden om al je gasten speciaal voor jou een gelukswens op te laten schrijven.

In het kader van ‘stapel’ verliefd op elkaar kan je iedereen op een Jenga-blokje een boodschap laten schrijven. Als de donkere wintermaanden aanbreken en je samen met je liefje op een berenvel voor de haard ligt kan je bouwen aan jullie geluk en ondertussen nog terugdenken aan de dag van je leven.

Het-fotohokje-van-Chris-en-Jooske-bij-Leerhotel-het-Klooster-in-Amersfoort_089-e1348590894350

Leuk als gastenboek een foto hokje. www.hetfotohokje.nl

Of wat dacht je van een boek vol met polaroids. In dit nieuwe jasje is het ouderwetse gastenboek snel passé. Met name omdat je met alle gadgets die er te krijgen zijn er echt feestje van kan maken en je gasten kan overhalen om iets voor je op te schrijven. Want eerlijk is eerlijk, het is altijd even lastig als je ineens iets ‘leuks’ moet opschrijven voor het bruidspaar!

Dus als je het je gasten écht makkelijk wil maken, dan bestel je een boom. Op een poster afgedrukt natuurlijk. Je kan eenvoudig jullie namen en je trouwdatum toevoegen op de poster. Eenmaal geleverd kan iedere gast aan de takken zijn vingerafdruk zetten met gekleurde inkt. Na afloop inlijsten en aan de muur hangen, je hebt een originele blijvende herinnering aan jullie trouwdag.

Meteen ook een tip voor als je zelf naar een bruiloft gaat: bedenk alvast in de auto, trein of op de fiets wat je graag zou willen opschrijven. Het voorkomt lange wachtrijen en waarschijnlijk ook je eigen frustratie van het niet weten wat je moet opschrijven.

Veel plezier!

Geschreven door. Carolien van de website “Wat wil de bruid”

 

Categorieën: