03-05-2016

Do it (not) Yourself bruiloft

Van DIY naar DINY

Het is allemaal reuze hip en happening; zo veel mogelijk zelf maken en organiseren onder het mom van Do It Yourself (DIY), ik schreef er in eerdere blogs weleens over en ben er groot voorstander van. Maar je moet wel een beetje handig zijn, vriendinnen hebben die jampotjes sparen voor je ‘centerpieces’ en niet bang zijn voor een lijmpistool.

Ben je dat niet of zie je het niet voor je om jampotjes te vullen met iets anders dan waarvoor ze zijn bedoeld, dan doe je er misschien wel goed aan de hele boel uit handen te geven. Natuurlijk aan iemand waarvan je weet dat die je ideeën begrijpt of gewoon doet wat je vraagt.

echtgenootjes-cocktail

Complete trouwbedankjes van bedankjes.nl

Je ceremoniemeester(es) is daarvoor natuurlijk de aangewezen persoon. Hoewel deze taak van oudsher alleen bestaat uit het soepel laten verlopen van de ceremonie (what’s in the name), kan je natuurlijk ook vragen of de aankleding van jouw dag tot de taken kan behoren.

Een beetje handige ceremoniemeester besteedt het dan vervolgens uit aan iemand die écht handig is en ervaring heeft met knutselen of een leuk winkeltje heeft met de spullen die je graag wil hebben.

Dus: Do It Not Yourself! Geef hetgeen je eigenlijk zelf wilde doen tóch uit handen.

Kijk bijvoorbeeld eens op bedankjes.nl of kekstyle.nl. Je hebt ontzettend veel creatieveling die de jampotjes al lang voor je klaar hebben staan, bedankjes hebben geknutseld of de pompoms en slingers in de kast hebben liggen.

Als je daar op een slimme manier gebruik van maakt kan je de tijd die je wilde uittrekken om het zelf te doen gebruiken om je jurk nog één keer te passen of je bruidstaart nog één keer voor te proeven!

Geschreven door. Carolien van de website “Wat wil de bruid”

Categorieën: