24-07-2018

Deze trouwauto’s laten een onvergetelijke indruk achter

Op je trouwdag aakomen in stijl en een onvergetelijke indruk achterlaten? Wij hebben de tofste, meeste orginele en snelste trouwauto’s voor je gevonden ter inspiratie voor jullie grote dag. In welke trouwauto zien jullie je al aankomen rijden? Kiezen jullie voor de klassieke Cadillac, een vintage Porsche of een snelle Lamborghini? Dit zijn onze favorieten:

 

Roze Cadillac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja! dit is de auto voor jullie Rock ’n roll stijl bruiloft, of gewoon voor een super stoere bruid en bruidegom die iets compleet unieks zoeken. Het mooie chroomwerk en de grote vleugels symboliseren het ultieme van de rock’n roll van de jaren 50.

Foto via Caddy Cars

 

Phantom V State Limousine

   

Deze PhantomV State limousine, bouwjaar 1962, is de ex-Hofauto van Z.M. Koning Olav van Noorwegen.Er is er maar één van in Nederland en dus zeker uniek. Royals gingen je voor in deze auto en je zal je dus zeker koninklijk voelen in deze auto.

Foto via Meijers autobedrijf

 

Rolls-Royce phantom cabriolet

Deze luxe witte Rolls-Royce Cabriolet is te gek en geeft je het gevoel dat je in een James Bond film speelt. Door zijn imposante verschijning met de karakteristieke driehoekige A stijl van de, exclusieve, aluminium, motorkap is de Phantom Cabriolet zeer stoer en laat een onvergetelijke indruk achter.

Foto via Meijers autobedrijf

 

Fiat 500

Opzoek naar een kleine Italiaanse klassieker? Deze karakteristieke Italiaanse auto is te gek voor jullie trouwdag. Met een hele grote jurk is het misschien een beetje proppen, maar het is oh zo schattig!

Foto via huureenoldtimer.nl

 

Porsche 356 Speedster

Deze trouwauto is zo heerlijk “La Dolce Vita”. Bij een bruiloft in een tof landhuis of een wijngaard zien we deze klassieker helemaal passen.

Foto via huureenoldtimer.nl

 

Lamborghini

Kan jij niet wachten totdat je gaat trouwen? Deze sportieve Lamborghini brengt je razend snel en in stijl op jullie bestemming. Kiezen jullie voor deze stoere wagen?

Foto via Meijers autobedrijf

 

Volkswagen Kever cabrio

Ja deze is perfect voor een vintage of bohemian geïnspireerde bruiloft. Lekker landelijke stijl buiten of misschien zelfs op het strand. Los haar en blote voeten en deze Kever zijn een perfecte match.

Foto via huureenoldtimer.nl

 

Ford Mustang Convertible

Is er eigenlijk een stoerdere auto dan een Mustang? Bekend uit vele films is deze auto zeker te overwegen als jullie trouwauto. Stoer, tijdloos en in de kleur rood is  een statement die je gasten niet snel zullen vergeten. Deze staat zeker bovenaan ons lijstje.

Foto via Nostalgico

 

Porsche 911 Carrera

Een tijdloze klassieker die gewoon simpelweg iedereen gaaf vindt. Natuurlijk is een nieuwe en snellere Porsche ook tof, maar deze vintage editie blijft gewoon speciaal en dat is toch wat de meeste mensen zoeken voor hun trouwdag.

Foto via Nostalgico

 

Lincoln 1941

Nog zo’n geweldige klassieker die een beetje gangster-achtig uiterlijk heeft. Statig en stoer, maar ook elegant is de Lincoln 1941.

Foto via Valkering Classic Cars

 

Aston Martin Vanquiskh

Zijn jullie een snel bruidspaar? Deze auto heeft alles! Snelheid, klasse, looks en is ook nog eens tijdloos en geweldig. Dit type auto zien we bij een hip bruidspaar met na de ceremonie een feest in een hippe bar of zelf een relaxte beach bar.

Foto via Nostalgico

 

Vintage Volkswagen busje

Dit blijft gewoon leuk! Het vintage Volkswagen klassieker is een auto die perfect past bij een vintage geïnspireerde bruiloft. Verkrijgbaar in vele kleuren en accenten.

Foto via Nostalgico

Tags: , ,

Categorieën: