07-10-2018

Bruidsmodetrends voor 2019 in de nieuwste Ladybird collectie

Ladybird, het bruidsmodemerk van Nederlandse bodem, biedt een uitgebreide collectie beeldschone bruidsjaponnen met een perfecte pasvorm en van uitzonderlijk mooie kwaliteit. De collectie, ontworpen onder leiding van hoofd designer Ingrid van den Brink, laat ook dit jaar weer een scala aan weelderige prinsessen japonnen, lichte ‘bohemian’ japonnen met bijzondere details en figuurvolgende japonnen met een hoog ‘sexyness’ gehalte zien.

Niet alleen is de Ladybird collectie divers, maar de collectie biedt ook veel van de laatste bruidsmode trends. Van de bohemian look, tot de lace back of de transparante top, bij Ladybird collectie vind je ze allemaal terug. We hebben onze favoriete bruidsmodetrends voor 2019 in de nieuwste Ladybird collectie voor jullie op een rijtje gezet.

Een transparante top

De transparante top is sexy en elegant. Voor bruiden die net dan beetje extra sexyness zoeken voor hun trouwdag.

Wijde tule rokken met V-hals

De elegante prinsessenlook compleet met tule rok, maar dan met romantische schouderbandjes en een V-hals neklijn is één van de meer klassieke bruidsmodetrends die we zien in 2019.

Boho Look

De bruid die trouwt op haar blote voeten lekker ergens buiten met een zwierige jurk noemen we ook wel de bohemian bruid. Deze “boho look” is helemaal HOT op het moment.

Kanten Illusion Top

Een beetje transparant, maar toch subtiel bedekt met kant is de trend van de ‘kanten Illusion top’. Deze top zien we bij de Ladybirdcollectie in zowel sexy nauwsluitende jurken als in romantische prinsessenjurken.

Peek a Boo rug

Nog een bruidsmode trend voor 2019 waar we helemaal weg van zijn is de ‘peek-a-boo rug’. Deze is deels open en sluit dan boven weer aan, waarbij je een peek-a-boo effect krijgt voor je rug.

The Deep V

De super diepe V-hals is een modieuze trend die we zien in sexy slanke trouwjurken, maar die ook prima past bij wijdere rokken. Je maakt je bruidslook net iets ontdeugender en super sexy door de diepe hals.

Lace back

Naast de ‘peek-a-boo’ rug heb je ook de kanten rug. Dit is een bruidsmode trend die we vorig jaar ook al zagen, maar die alleen maar in populariteit toeneemt. Deze trend laat je stralen van voren en van achteren als je down the aisle loopt.

Off the Shoulder

Off the shoulder zien we ook terug in de Ladybird collectie van 2019. Van super romantische korte mouwtjes, tot elegante lange mouwen kunnen off the shoulder gedragen worden.

Ben jij benieuwd geworden naar alle jurken uit de Ladybird 2019 collectie bezoek dan de Ladybird website.

Categorieën: