28-09-2018

Bruidsboekettentrends voor 2019

Bruidsboekettentrends foto via Don Florito

In 2019 zijn er weer volop nieuwe frisse trends als het gaat om je bruidsboeket. Pastels zien we minder, maar felle kleuren zijn juist helemaal terug. Paars is HOT en mixen is helemaal OK.

Toch grappig als je bedenkt dat je tien jaar geleden bijna niet nadacht over de bloemen voor je bruidsboeket, dat waren eigenlijk bijna altijd witte of rode rozen. Onder andere door de opkomst van Pinterest is alles rondom trouwen bijna een kunstvorm geworden. De mode, bruidstaarten, maar zeker ook bruidsboeketten zijn hierdoor in een sneltreinvaart ontwikkelt. Jaarlijks zijn er nieuwe trends te ontdekken. Ook in 2019 zien we weer nieuwe kleuren en trends voor bruidsboeketten.

We zetten ze even allemaal voor je op een rijtje.

Mixen kan gewoon

Je hoeft niet bang te zijn voor keuzestress, want in 2019 mixen we allerlei bloemen simpelweg door elkaar. Ben jij dus gek op rozen, maar ook op orchideeën? Geen probleem je gooit ze gewoon samen met nog een boel andere bloemen bij elkaar.

Foto via Don Florito
Foto via Don Florito

Paars is HOT

Paars is helemaal in. Felle paarse tinten en vaak zie je een combinatie met bijvoorbeeld bordeaux rood, blauw en groen.

Foto via Bijzonder bloemen

Something Blue

Een beetje blauw in je outfit komt prima uit, want je bent misschien nog steeds op zoek naar je “something blue”. Stop met zoeken, want in 2019 gaan we allemaal voor een vleugje blauw in ons bruidsboeket.

Foto via Don Florito
Foto via Don Florito

Protea bloemen

De Protea is de Nationale bloem van Zuid-Afrika en dus niet de gemakkelijkste keuze voor je bruidsboeket, maar deze bloem is helemaal hip en zie je volgend jaar terugkomen in bruidsboeketten.

Foto via Ashley Buzzy
Foto via Wedding Chicks
Foto via Pinterest

Categorieën: