Je moet je voor de grap eens voorstellen dat je voornaam verwijst naar juist dát wat je het liefste doet…

Bij de gedachten alleen al krijg ik een grijns op mijn gezicht: ‘Juf de Jong’, ‘Fietsen de Vries’ of ‘Dolfijnentrainer Janssen’… Nee, ik kan er zo snel geen bedenken. En toch heb ik dat geluk: Babs de BABS. Aangenaam!

Ik weet op dit moment natuurlijk nog niets van jullie, maar daar komt snel verandering in als we samen gaan werken aan de ceremonie van jullie dromen. Want als jullie op deze pagina zijn uitgekomen, dan gok ik zomaar dat jullie jullie liefde en trouw voor en naar elkaar willen uitspreken.
Ik wil jullie graag helpen om daar een prachtig moment van te maken. We kijken samen naar jullie wensen en dromen en met mijn enthousiasme en geduld maak ik de ceremonie persoonlijk en liefdevol.

Ik neem uitgebreid de tijd om jullie verhaal op te schrijven en met jullie goedkeuren betrek ik daar jullie getuigen en/of familie bij. Op die manier draag ik graag een steentje bij aan deze mooie dag, die ongetwijfeld een fantastische herinnering wordt en die helemaal bij júllie past.

Ik ontving onlangs deze recensie van een bruidspaar, en ik denk dat die uitstraalt wie ik graag ben als trouwambtenaar:

“Door haar open, enthousiaste en toegankelijke persoonlijkheid heeft ze ons meegenomen in de voorbereiding van de perfecte ceremonie die helemaal bij ons past. Het contact voelde zo ontspannen en vertrouwd; Babs wilde ons echt leren kennen. Babs is vervolgens in staat om in woorden uit te drukken wat je zelf eigenlijk had willen zeggen. Ze luistert aandachtig en tussen de regels door en weet dit gevoel wat ons als stel typeert haarfijn in woorden uit te drukken.”

Weet je wat, snuffel op je gemak eens rond op mijn website, en komt dan gerust eens ‘op de thee’.

Tot snel?!

Lieve groeten,
Babs

1 Ervaringen

9,5101
Pink Lemon Cards