Trouwringen uit Amsterdam – een uniek product handgesmeed met hart en ziel
De unieke trouwringen en bruidssieraden van edelsmid Zhaawano uit Amsterdam vertellen een bijzonder verhaal…

Trouwringen, vriendschaps-ringen en bruidssieraden met hart en ziel gesmeed
Alle op de website getoonde sieraden worden handgesmeed door edelsmid Zhaawano in zijn Amsterdamse atelier. De website toont 15 op de indiaanse cultuur geïnspireerde lijnen van ringen en bruidssieraden met elk een eigen karakter, ontwerpstijl, verhaalthema en symboliek. Welk sieraad of ringenpaar en welk verhaal past bij jou?

Ben je samen met je geliefde op zoek naar een bijzondere en unieke trouwring of vriendschapsring die een weerspiegeling is van jullie liefde? Of zoeken jullie naar een bijpassend bruidssieraad? Edelsmid Zhaawano maakt en ontwerpt ringen en sieraden die echt uniek zijn, met zorg gesmeed en voorzien van een hart en een ziel.
Bekijk alvast online de unieke trouwringen en trouwsieraden voordat je een afspraak maakt. Het atelier, gevestigd in de Messina Studio’s op het KNSM-eiland in Amsterdam, is 7 dagen per week op afspraak geopend, ook ’s avonds en op feestdagen. Juist doordat een atelierbezoek op afspraak is, is er altijd plenty tijd en persoonlijke aandacht voor jullie als klant! Bel vandaag nog: 06-83679919.

2 Ervaringen

9,7101

In de studio van Zhaawano hebben we onze perfecte trouwringen gevonden bedankt!

9,1101
Zhaawano Giizhik
Beste Simone en Pieter, Ik zag zojuist dat jullie mijn website met een hoog cijfer hebben gewaardeerd; dank daarvoor! Mochten jullie op zoek zijn naar mooie handgemaakte trouwringen waarin jullie persoonlijke smaak en symboliek in zijn verwerkt, dan zijn jullie van harte welkom om eens vrijblijvend in het atelier op het KNSM eiland in Amsterdam langs te komen. In principe kun je hier iedere middag en avond in de week of in het weekend terecht. Wel is het verstandig eerst even een afspraak te make, dit kan per telefoon en via de website www.unieketrouwringen.nl. Mijn telefoonnr. is 06-83679919. Met vriendelijke groet, Zhaawano.
21-05-17
Pink Lemon Cards