Samen stilstaan, proosten en de liefde vieren terwijl je luistert naar de liedjes die voor jullie speciaal zijn. Dat is waar livemuziek jullie trouwdag naar een hoger niveau tilt!

Warme en pure muziek op speciale momenten zorgend voor kippenvel, die schaterlach of gewoon dat binnenpretje wat jullie delen. Onder de klanken van livemuziek blijven deze onuitwisbare momenten jullie voor altijd bij. Laten we jullie huwelijksceremonie en trouwdag samen onvergetelijk en persoonlijker dan ooit maken!

8 Ervaringen

10101

Kitty zong tijdens de ceremonie op onze bruiloft op 23 september en wauw wat hebben wij hier van genoten! Vanaf het begin was het contact met Kitty heel fijn en we besloten al heel snel om haar erbij te hebben tijdens onze ceremonie.

Onze gekozen nummers heeft ze prachtig gezongen en daar ook een eigen twist aan gegeven. Kippenvel en tranen in de ogen heb je ons bezorgd.
Kitty denkt daarnaast ook fijn mee in de volgorde van de nummers, en stemt alles af met de Babs. Zo werd het echt een geheel.
Kitty is een absolute aanrader!

10101

Kitty is een geweldige zangeres met een prachtige stem. Ze heeft onze ceremonie op 20 september persoonlijk en daar een onvergetelijk moment van gemaakt.
Wij hebben genoten!
En koesteren elk moment.
We vonden het zelfs jammer dat we bij het laatste nummer de trouwzaal moesten verlaten 😉

10101

Als Weddingplanner heb ik al enkele keren met Kitty samengewerkt en ik krijg nog steeds elke keer kippenvel als zij begint te zingen. Vaak zorg ik dat ik tijdens de soundcheck nog even wat dingen moet checken, zodat ik al wat mee kan pikken van haar zang.

Ook mijn bruidsparen zijn te spreken over haar. Ze heeft een zachte, liefdevolle persoonlijkheid en denkt goed mee over hoe ze de wensen en het verhaal van het bruidspaar het beste muzikaal kan overbrengen.

Onze samenwerkingen verlopen altijd heel fijn door een goede en snelle communicatie.

Dus ben je op zoek naar een mooie muzikale omlijsting van je trouwceremonie? Neem dan zeker eens contact op met Kitty om te kijken of jullie net zo enthousiast worden als mijn bruidsparen en ik.

10101

Wat een stem! Had niemand anders op onze bruiloftsceremonie willen laten zingen samen met pianiste dan Kitty. Zo mooi, zo puur en ook nog eens een ontzettend lief mens. Dankjewel voor alles Kitty, we hebben genoten!

10101

Kitty heeft onze ceremonie met haar prachtige stem zo ontzettend mooi gemaakt. Het was echt een hele mooie aanvulling die onze ceremonie helemaal compleet maakte! Van alle gasten heel veel complimenten gekregen over haar zang kwaliteiten!
Het liedje wat ze speciaal voor ons aangepast heeft was zo mooi! Ik zou zeker aanraden om Kitty te laten zingen als je een gelegenheid hebt!

10101

Kitty en ik hebben al vaker mogen samenwerken tijdens een ceremonie. En dat is vanaf de eerste noot kippevel. Je ziet en voelt aan alles dat zingen haar passie is en dat straalt ze dan ook van top tot teen uit. Als persoon is zij altijd heel betrokken en perfectionistisch. Alles moet kloppen van begin tot eind. En buiten het feit dat het als trouwcollega, heel fijn samenwerken is met Kitty is zij ook nog eens een mooi en liefdevol persoon en is het altijd gezellig met haar!!
Een stem die je raakt tot in je hart en onmisbaar op de allermooiste dag van jullie leven! Liefs Ingrid

Kitty Becker
Dankjewel voor je lieve bericht Ingrid! Op naar heel veel mooie en liefdevolle ceremonies samen! Liefs, Kitty
24-01-24
10101

Kitty heeft prachtig gezongen tijdens onze huwelijksceremonie! Al vanaf het eerste moment was er een fijne communicatie. Kitty had echt aandacht en tijd voor onze wensen en dacht met ons mee. Op de dag zelf was ze ruim van tevoren aanwezig zodat alles op tijd klaar stond. Kitty heeft ook met onze BABS contact gehad om de ceremonie prachtig op elkaar af te stemmen zodat de muziek bijvoorbeeld al werd ingezet aan het einde van ons liefdesverhaal. Wij zijn super blij dat we voor Kitty hebben gekozen en vinden Kitty echt een aanrader! Wat een prachtige stem en wat heeft het onze ceremonie bijzonder gemaakt! Nogmaals heel erg bedankt lieve Kitty!

Kitty Becker
Dankjewel lieve Iris en Matthijs! Het was een eer om jullie ceremonie te omlijsten met jullie mooiste liedjes! Liefs en alle geluk!
15-01-24
10101

Onze trouwceremonie is een sprookje geworden vanwege de muzikale omlijsting die Kitty met veel passie verzorgd heeft. Niet alleen haar stem is prachtig, maar haar hele voorkomen is een waar genot. Menig gast heeft een traantje weg moeten pinken. Een absolute aanrader!

Kitty Becker
Dankjewel lieve Dinja! Het was een eer om op jullie mooiste dag te mogen zingen! Alle geluk samen!
15-01-24
Pink Lemon Cards