Bij een prachtige bruiloft hoort natuurlijk een prachtige bruidstaart. Jullie bepalen hoe deze eruit ziet en hoe deze smaakt! Voor deze speciale dag denk ik graag mee. Een traditionele of juist uitbundige bruidstaart, groot of klein, cupcakes of macarons. Bij Your Piece of Cake is van alles mogelijk.

3 Ervaringen

9,0101

Bij onze zomerbruiloft met rode jurk wilden we graag een bijpassende taart: red velvet met zomerfruit. Eveline kwam gezellig bij ons thuis langs voor een proeverij in de tuin, met heerlijke taartjes. Ze voelde onze wensen goed aan. De bruidstaart was zeer geslaagd: heel smaakvol, in alle opzichten. Ook een lactose- en glutenvrij taartje waren geen probleem. Een foto van het resultaat:
https://www.yourpieceofcake.nl/site-yourpieceofcake.nl/assets/files/1016/bruidsnakedcakervfruit.jpg

Eveline van de Putte
Hi Ariënne, Fijn om te horen dat jullie de bruidstaart geslaagd vonden! Bedankt voor jullie beoordeling Hartelijke groetjes, Eveline van de Putte
09-09-17
10101

Al bij het eerste mailcontact werd ik hartelijk geholpen. Eveline was zo attent en snel in haar reacties, dat ik al vrij snel mijn keuze heb gemaakt om de bruidstaart van mijn broer bij Your Piece of Cake te bestellen. Omdat ik in de eerste instantie niet wist wat voor een taart ik wilde, heeft Eveline mij veel persoonlijke adviezen gegeven. Ze gaf mij ook het vertrouwen dat het helemaal goed zou komen. En dat was het zeker! De taart werd ruim op tijd afgeleverd op de locatie en de taart was perfect!! Alles wat ik in mijn gedachte had, heeft Your Piece of Cake kunnen uitbeelden en om heel eerlijk te zijn, was het nog mooier dan wat ik in gedachte had! Het was echt een centerpiece van de avond, iedereen was helemaal ge-wowd, de taart was niet alleen prachtig, maar ook heerlijk! Ik kan Your Piece of Cake zeker aanbevelen.

Eveline van de Putte
Hi Polun,

Bedankt voor deze geweldige reactie. Ik vond het superleuk om deze taart voor jullie te maken!

Hartelijke groetjes,
Eveline van de Putte
09-09-17
9,1101
Pink Lemon Cards