&WIJ Creating Experiences

YAY! You’re getting married! Maar wat nu? Waar begin je? Het vinden van de juiste locatie, de lekkerste en mooiste taart, het bestellen van die ene sprekende uitnodiging: het organiseren van een bruiloft is een stressvolle klus, zeker als je niet precies weet waar je moet beginnen.
En hoe zit het met het kenbaar maken van het huwelijk, het vinden van de juiste BABS? Er komt een hoop bij kijken!

&WIJ trouwen is een no-nonsense full service weddingplanning bureau en jullie rots in de branding. Gespecialiseerd in het creëren van buitengewone ervaringen.
Door buiten de traditionele lijntjes te kleuren en middels onze creatieve mindset, oog voor detail en professionaliteit creëren wij ieder keer weer een unieke beleving.
Een bruiloft waar nog lang over gepraat zal worden, een bruiloft die bij jullie past.

&WIJ zorgen ervoor dat ieder detail perfect is, zodat jullie alleen jullie liefde en geluk hoeven te vieren met jullie dierbaren. Echt zorgeloos genieten.

Aan de hand van jullie wensen en ideeën creëren wij een compleet en uniek concept en voeren dit van A tot Z uit. Willen jullie liever zelf alles tot in detail organiseren, maar kunnen jullie wel wat ondersteuning van een expert gebruiken? &WIJ denken graag met jullie mee, onze mogelijkheden zijn namelijk eindeloos! Daarom werken wij altijd op maat, zodat jullie precies krijgen wat bij jullie wensen past.

Benieuwd wat &WIJ voor jullie kan betekenen? Vraag een vrijblijvend, maar gezellig kennismakingsgesprek aan door ons te mailen of te bellen. Tot snel!

&WIJ trouwen is onderdeel van &WIJ producties

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards