Welkom bij WeddingVan

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Er zal vast nog het e.e.a. geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld het huren van trouwvervoer. Voor een stijlvolle en tegelijkertijd hippe trouwauto zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Onze trouwbus genaamd WeddingVan bezorgt jullie schitterende foto's. Onze bus is werkelijk een beauty op de foto.

Huur je onze trouwbus, dan heb je meteen voor 8 mensen trouwvervoer geregeld. Onze trouwbus bezorgt jullie een zeer gezellige reis met familie en getuigen van en naar het stadhuis en de feestlocatie.

Wij zijn erg flexibel. Je kunt bij ons bijvoorbeeld zelf kiezen of je de WeddingVan wilt huren met of zonder chauffeur. Daarnaast kunnen we de trouwbus voor jullie versieren met bruidsballonnen, slingers en belettering. Je mag dat uiteraard ook zelf (laten) doen. Ook aan een goede bruidsfotograaf kunnen we jullie helpen.

3 Ervaringen

8,0101

“Onze bruiloft was perfect, mede dankzij het geweldige vervoer! We hebben geen moment gedacht dat we niet op tijd zouden komen.”

8,0101

Op 13-05-2016 hebben we de WeddingVan gehuurd. Erg leuk dat je hem zelf mag besturen! De foto’s zijn super en we kregen onwijs veel leuke reacties. Echt een aanrader!!!

9,4101
Pink Lemon Cards