Wedding & Planning

Sinds 2006 organiseert Wedding & Planning exclusieve huwelijken in binnen- en buitenland. Van vele bekende bruidsparen (Tanja Jess & Charly Luske, Armin & Erika van Buuren, Royston & Daisy Drenthe en Caroline Tensen & Ernst-Jan Smids) kregen we het vertrouwen om hun huwelijk te organiseren. Met net zoveel plezier en inzet organiseren we huwelijken van minder bekende Nederlanders (zoals bijvoorbeeld Bart & Sandra, Dominique & Walter en Marijn & Carly).

Kenmerkend voor Wedding & Planning is dat wij denken in mogelijkheden. Wij zullen niet snel ‘nee’ zeggen en altijd op zoek gaan naar oplossingen.
Of jullie een klassiek huwelijk willen met respect voor tradities of liever iets anders dan anders, wij gaan met jullie op zoek naar de invulling die helemaal bij jullie past. UIteindelijk streven wij ernaar om de verwachtingen van jullie en jullie gasten te overtreffen.

Wedding & Planning is een teamplayer en vindt het belangrijk het juiste team samen te stellen voor jullie bruiloft, zodat we er met elkaar een fantastische beleving van kunnen maken. Onze merkwaarden zijn: inspirerend, stijlvol, inlevend, duidelijk en betrouwbaar.
Wij houden van helder communiceren en werken met een duidelijke begroting, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

1 Ervaringen

9,0101

Alles was heel goed geregeld. Daarnaast was de decoratie erg origineel en persoonlijk.

Pink Lemon Cards