De drive-in shows van Allround Dj Mark maken van uw (bedrijfs)feestje, uw bruiloft of evenement een fantastisch feest. Wij combineren licht en geluid tot een totaalbeleving.

Wij draaien voor u

Een klein besloten tuinfeest of een groot evenement? Allround Dj Mark draait het gewenste muziekgenre dat past bij uw event. Wij voelen aan wat u en uw gasten willen horen en brengen de muziek ten gehore met passie en enthousiasme.

Eenvoudig of spectaculair

U heeft ruime keuze uit onze verschillende typen drive-in shows met de bijbehorende geluidstechniek en lichtshows. Van eenvoudig tot spectaculair met bijvoorbeeld speciale effecten en bijzondere acts. En wat dacht u van de combinatie met een eyecatcher in de vorm van een led-verlichte dansvloer ?

Complete sfeerbeleving

Als u wilt zorgen wij voor een complete aankleding van uw feest of evenement: muziek, licht- en geluidstechniek, lichtshows, styling en decoratie, meubilair, dansvloeren en special effects. Alles in passende sfeer en natuurlijk in goed overleg.

Persoonlijk gesprek

Maak in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen om uw feest tot een ware beleving te maken.

11 Ervaringen

10101

Op 11-06-2022 was onze trouwdag.

Dj Mark heeft hiervoor het geluid voor de ceremonie en de muziek (dj) in de avond geregeld.

Naast dit hadden wij ook de foto booth , Mr en Mrs lichtletters en de verlichte dansvloer erbij genomen.

Over de prijs/kwaliteit verhouding kan ik niks anders zeggen dan super goede deal!
Kwaliteit van de producten, de muziek, de foto’s van de fotobooth waren heel goed.

En het contact voor de grote dag met Dj Mark hebben wij als uiterst prettig ervaren!

Onze ervaring met DJ Mark was in een woord; TOP!

Ik zeg aanrader voor elk feestje groot of klein!

10101

Onwijs gaaf echt ons feest! Misschien niet het standaard bruidspaar met nogal wat eigen ideetjes over de muziek maar vooral niet het standaard feest willen. Maar het was een sjieke borrel met gewoon de juiste muziek. Mark voelde dit perfect aan, zelfs wij als bruidspaar keken elkaar soms aan….. hey dat nummer hebben wij niet eens genoemd. Fijne communicatie af en toe een overenthousiaste Mark.
Maar goed hij heeft wel gedaan wat hij beloofd feest op een mooi volume en sfeerlicht was ook erg mooi. Voor ons duidelijk dat Mark echt een one of a kind is…… Ook op onze locatie hebben ze hem opgeschreven. Mark langs deze weg nogmaals heel veel dank. En succes met je mooie bedrijf.

10101

Mark is bij ons thuis geweest voor een persoonlijk gesprek. Zeer enthousiaste dj die direct weet waar hij over praat. Ons feest op fijn volume begonnen en de sfeer zat er vroeg in. Ook fijn dat we van tevoren onze favoriete top 20 hebben kunnen aangeven. Ondanks de flinke afstand was de service perfect en over ons feest wordt nu nog positief gepraat.
Aanrader ook voor mensen met een wat minder groot budget. Pluspunten zijn echt het meedenken en het persoonlijk contact..
Mark ga zo door je bent oprecht een VAKMAN!

10101

Wedding DJ Mark is een profesionele, hardwerkende DJ die betrouwbaar is en afspraken na komt!!
Mark maakt vanaf begin tot eind er een topfeest van!!
We hadden hem als dj op onze bruiloft en had van begin tot eind alle gasten op de dansvloer.

Twijfel je om hem te boeken?
NIET TWIJFELEN MAAR DOEN!!

10101

We hebben heel fijn contact gehad met Mark. Hij kwam gelijk betrokken en betrouwbaar over. Hij reageert heel snel, waardoor het contact makkelijk verliep.
Hij is bij ons thuis geweest voor een persoonlijk gesprek. Wij vonden het fijn om kennis te maken en op deze manier onze wensen voor de muziek te bespreken. Na het gesprek waren we erg enthousiast en hadden we er alle vertrouwen in. Uiteindelijk stond met onze feestavond alles op tijd opgebouwd. De avond was met een woord: fantastisch. Mark voelde goed aan wat voor muziek hij moest draaien. Jong en oud hebben genoten van deze feestavond!

10101

Zeer goede toevoeging aan ons trouwfeest. Wij en de gasten hebben genoten van de photobooth! En achteraf nog dubbel zoveel plezier met alle foto’s terug kijken!
Het contact verliep soepel, eveneens het brengen en ophalen van de photobooth. Echt wel een aanrader!

10101

Zeer goede toevoeging aan ons trouwfeest. Wij en de gasten hebben genoten van de photobooth! En achteraf nog dubbel zoveel plezier met alle foto’s terug kijken!
Het contact verliep soepel, eveneens het brengen en ophalen van de photobooth. Echt wel een aanrader!

10101

Ben je opzoek naar een goede DJ voor jou knalfeest en zie je op internet door de bomen het bos niet meer! Stop dan nu met zoeken , boek bij Mark en je hebt gegarandeerd een top feest! Ik heb meerdere DJ’s gezien en gehoord maar hij of zij kan jou feest maken of breken ! Mark MAAKT het 100% ! En dat is wat je wilt. Hij voelt precies goed aan wat het publiek wilt en krijgt zelfs de niet-dansers in beweging! Na een informeel en ontspannen contact voorafgaande het feest was het dan eindelijk zover. Voordat de eerste plaat gedraaid was wisten wij al dat het goed zou komen, de professionaliteit van al het DJ spul straalt er vanaf . Wij hebben Mark ervaren als een jonge man met passie voor zijn vak , die weet waar hij over praat en niks aan toeval overlaat . Mark echt, onwijs bedankt voor het knalfeest die jij ons hebt gegeven! Ook namens onze gasten. Wij hebben veel positieve berichten over jou ontvangen !
Voor het volgende feest weet ik je te vinden 👍🏻 Succes met alles in de toekomst. Ik blijf je volgen via de Social Media. Groeten Robin & Tes !

10101

Hoi het was een super geslaagde avond en we hebben super leuke muziek gehoort en het was top

10101

Het was in 1 woord geweldig!
Een feest wat nooit meer te vergeten is.
Mark weet precies op zijn publiek in te spelen, en de dansvloer is geen moment leeg geweest.
Zeer zeker een aanrader!

10101

DJ Mark is echt een TOP DJ! Vanaf het eerste moment fijn contact ervaren. Duidelijk en weten waar je aan toe bent. Mark is een gezelligheidsmens en heeft inzicht, dit merk je aan alles. Hij doet zijn best voor mensen, denkt mee en kijkt naar mogelijkheden. Qua muziek is hij van veel markten thuis. Het vermaak van het publiek is voor hem geen enkel probleem. Wij hadden ons echt absoluut geen betere DJ kunnen wensen voor onze bruiloft. Mark ,ENORM bedankt voor alles! Topper!!!!!!!!!!!

Mark Van berlo
Dank ❤️
15-02-23
Pink Lemon Cards