Partycentrum en restaurant en terras "Wantijpaviljoen" ligt in het mooiste park van Dordrecht namelijk in het "Wantijpark".
Het centrum van Dordrecht de oudste stad van Holland ligt op een steenworp afstand van restaurant "Wantijpaviljoen". Ons bedrijf heeft de beschikking over drie zalen met airconditioning waar u uw bruiloft, huwelijk, receptie, diner, BBQ, buffet of evenement kunt vieren in de rustieke omgeving van het park, met gratis parkeerruimte is onze locatie gedurende 60 jaar uniek in de regio
Drechtsteden.
Een gezellig diner, huwelijk, groot feest, BBQ, buffet of high tea of op ons terras een kopje koffie drinken is bij ons allemaal mogelijk. Ons terras is dagelijks geopend voor lunch of diner vanaf 12.00 uur (dinsdag alleen op reservering geopend).
Wat uw behoefte ook is, Partycentrum & Restaurant "Wantijpaviljoen" biedt alle mogelijkheden om zowel in ons bedrijf als op locatie u van dienst te kunnen zijn.

Trouwen in Dordrecht: U kunt ons bedrijf ook als trouwlocatie gebruiken ! Wantijpaviljoen is dè trouwlocatie voor Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en H.I.Ambacht !

Wij hebben voor al uw wensen de passende ruimte, professioneel personeel en een
fantastisch partyteam die de belangrijkste dag van uw leven voor u en uw gasten onvergetelijk maakt.

1 Ervaringen

9,9101
Pink Lemon Cards