Videograaf Nederland & filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

Puur en vol met echte, oprechte emoties en pure momenten. Dit is waar ik van hou en waarom ik zo graag trouwfilms maak. Ik hou er van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal (journalistiek) van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag naar voren komen. Dit zodat jullie keer, op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven.

7 Ervaringen

10101

Als je een gezellige,leuke spontane film maker wil hebben moet je echt bij Dennis wezen…
Resultaat zegt gewoon al genoeg

10101
10101

Wij hebben vrij laat voor de bruiloft gewisseld van videograaf. Wat zijn we daar blij mee! Niet alleen heeft Dennis tijd gemaakt om op zo´n korte termijn bij onze bruiloft te zijn, hij heeft daarbij ook de moeite genomen om ons echt te leren kennen. De trouwfilm is -mede daardoor – fan=tas-tisch! Dennis heeft de perfecte muziek gebruikt in combinatie met de ‘echte’ emotie van de dag. Wij kunnen niet stoppen met de film opnieuw te bekijken! De manier van filmen en editen maakt de film geen moment saai (ook niet voor anderen dan het bruidspaar ;)) en geeft voor ons precies weer wat de sfeer en gevoelens van die dag waren. Bovendien is Dennis daarnaast een hele aardige spontane man, die als gast eigenlijk niet mag ontbreken.

Dennis Tetro
Het was een genot om voor jullie te werken. Een prachtige dag vol lieve en leuke mensen. Ik heb genoten van jullie verliefdheid!! Want dat spatte er van af!! Dank je wel dat ik ook jullie videograaf mocht zijn!! Vrolijke groet, Dennis www.videograaf-nederland.nl
02-08-19
10101

Dennis is een kunstenaar met heel veel passie voor zijn vak. Iedere keer als we onze trouwfilm weer kijken worden we geraakt en ontroerd, moeten we lachen en huilen. Hij weet precies de juiste beelden onder de juiste muziek te zetten, waardoor hij een perfecte weergave geeft van de mooiste dag van ons leven. De dag zelf heb je niet door dat hij er is, onzichtbaar zweeft hij langs ons heen gedurende de hele dag en hij staat er precies op het juiste moment op de juiste plaats. Wij raden iedereen aan een trouwfilm te maken en dan wel door Dennis Tetro-Tijsmans
Heel erg bedankt voor de prachtige film

Dennis Tetro
Dank je wel lieve Jeroen en Shirley voor deze prachtige recensie!! Ik weet zeker dat jullie voor altijd zullen genieten van de door mij gemaakt trouwfilm maar ook zeker van elkaar!!
30-07-19
10101

Dennis is een op en top professional met ruime ervaring in het vak. Heeft ons vooraf goed geinformeerd over de mogelijkheden, aanbevelingen gedaan en op de dag zelf was het een feest. Doet onafhankelijk zijn werk en daarnaast een “fijne gozer” in de omgang. Kan Dennis aan iedereen aanbevelen gezien zijn ervaring en vooruitstrevende apparatuur!

Dennis Tetro
Dank je wel Dave en Jennifer voor deze top beoordeling. Ik ben ook met deze heel erg blij!! Greetz, Dennis
09-07-19
10101

Dennis is de beste video en fimmaker die er bestaat. Mooie beelden en legt ieder mooi moment vast zoals gewenst. Heel.prettig in de omgang en luisterd goed naar de wensen van het bruidspaar.

Dennis Tetro
Dank je wel Judith! Super tof!! Greetz, Dennis
09-07-19
10101
Dennis Tetro
Dank je wel Claire en Ruud voor jullie beoordeling! En ik wens jullie veel plezier met jullie kortingsbon! Dankbare groet, Dennis TT https://www.videograaf-nederland.nl/
03-07-19
Pink Lemon Cards