Victor van Westering, de creatieve man achter Victor’s Wedding Design, ontwerpt al 30 jaar bruidsjaponnen. Op zijn 18de heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt.
Oog voor detail
Met een creatieve vader en moeder kon het bijna niet missen. Victor zou ook iets creatiefs gaan doen. Naast de naaitafel van zijn moeder zat hij al van jongs af aan mee te helpen en daaruit ontstond zijn liefde voor stoffen en patronen. Zijn vader, een getalenteerde modefotograaf, zorgde ervoor dat hij oog kreeg voor detail.
Rotterdam
Nadat hij de Modevakschool, de Academie de Couture en de Rotterdamse Snijschool cum laude had afgerond, begon hij op 25 jarige leeftijd zijn eigen atelier. In het begin vanuit huis, maar algauw opende hij zijn atelier in een prachtig pandje in het historische Delfshaven waar hij achttien jaar vertoefde. Sinds 2010 is zijn prachtige boetiek met inpandig atelier gevestigd aan de Goudsesingel 44a in Rotterdam. Ruim 3000 bruiden zijn er de afgelopen jaren getrouwd in een echte Victor!
Naast bruidsjaponnen ontwerpt hij ook prachtige outfits voor moeders en gasten van de bruid, en opvallende en stijlvolle theater kostuums voor bekende artiesten.
Team
In zijn atelier waar met een enorm leuk team wordt gewerkt worden per jaar ongeveer 150 bruidsjaponnen, feestjaponnen, moeder van de bruid outfits en theater kostuums gemaakt.

35 Ervaringen

10101

Waarom niet een trouwjurk op maat laten maken? 1x iets laten ontwerpen voor jou speciaal , hoe tof is dat! Victor is DE Karl Lagerfeld van Rotterdam . hij denkt met je mee ,kijkt met je mee ,leeft met je mee ! waarom confectie als je iets op maat kan laten ontwerpen?! Victor is geweldig!!

9,8101

Eliza

Beste allerliefste Victor,

Wat was ik prachtig in mijn door jullie ontworpen japon! Al mijn wensen waren erin vertaald en ik voelde met op mij allermooist. De complimenten waren niet te tellen en mijn man bleef maar naar me kijken, zo mooi vond hij mij! Zal al m’n vriendinnen je adres geven zodat ze ook net zo mooi en gelukkig zijn met hun trouwjapon.

Een lieve groet,
Eliza

10101

Beste Victor,

Wat hebben we genoten en wat voelde ik me goed in mijn prachtige trouwjurk. Het losse lijfje met twee kanten rokken waarvan één kort was voor de avond waren de hit van de dag. Ook de steekzakken in de rokken waren reuze handig voor mijn zakdoekje. Het voelde gewoon heerlijk relaxt, precies zoals ik mijn trouwjurk in gedachten had. Geweldig dank!

Veel liefs,
Loes

10101

Wat hebben wij genoten van onze bruiloft.
Dirk vond mij de allermooiste van de dag! Ik ben zo enorm blij met mijn jurk en dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Niets was teveel. Tot het laatste detail is de jurk geworden zoals ik in gedachten had. Dank voor jullie enthousiastme en geduld .
Liefs, Marcha

10101

Wat hebben wij genoten van onze bruiloft.
Dirk vond mij de allermooiste van de dag! Ik ben zo enorm blij met mijn jurk en dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Niets was teveel. Tot het laatste detail is de jurk geworden zoals ik in gedachten had. Dank voor jullie enthousiastme en geduld .
Liefs, Marcha

10101

Wat hebben mijn zus, nichten en ik genoten van het kiezen, passen en “finetunen ” van mijn trouwjapon. Hoe prachtig is ie geworden en hoe straalde ik van het begin tot einde op onze trouwdag. Wat goed dat je mij meerdere opties gaf qua model en mogelijkheden qua roklengtes en materialen tijdens het maakproces en dat ik keer op keer daarvan de juiste keuze kon maken.
Heel veel dank voor je creativiteit, professionaliteit en gezelligheid!
Dank je wel je atelier is de aanrader voor elke bruid!

10101

Heel erg bedankt voor de mooie sluier die je hebt gemaakt!

10101

Een maand geleden getrouwd, in een prachtige jurk van jouw hand. 1000 maal dank. En sorry voor dit late bedankbericht.
Dat krijg je met een bruid op leeftijd, met puberende kinderen, de dag erna gaat het gewone leven in volle vaart weer door.
Graag laat in mijn bruidsrok nog inkorten zodat deze ook prachtig is als cocktailrokje
Dank dank dank!

10101

Ontzettend bedankt voor de prachtige jurk, ik kreeg alleen maar positieve reacties en voelde mij ontzettend mooi in de jurk! Het was de mooiste dag van mijn leven😍!

Nogmaals bedankt!

10101

Onze dag was waanzinnig en m’n jurk was TOP! Ik was écht de bruid

Zoveel lovende reacties gekregen en het verrassingseffect zonder mouwen ’s avonds was ook groot! Heb trouwens nog nooit iemand gehoord die in het gezicht van de bruid durfde te zeggen dat ze lelijk was, maar allez… we zien het maar als een compliment ;).

Nogmaals ontzettend veel dank voor mijn prachtkleed! Hierbij wat fotograaf foto’s van m’n jurk!

10101

Het is alweer even geleden dat ik trouwde op 12 november. Ik wilde je via deze weg nog heel hartelijk bedanken voor je ontwerp en het maken van mijn trouwjurk. Het was een fantastische dag op 12 november, en ik voelde me heerlijk in de jurk!

10101

Morgen zijn wij al weer 1 jaar getrouwd, bij het kijken naar de foto’s bedacht ik mij dat ik jullie nogmaals onwijs wil bedanken voor de mooie jurk. Het voelde super deze te dragen.
En Victor voor jou in het speciaal, Dankje! Voor je oprechtheid, eerlijke woorden en betrokkenheid. Het voortraject was net zo waardevol als de jurk zelf.

10101

Ons huwelijk in Italië heeft inmiddels plaatsgevonden en daarna hebben we nog een mooie vakantie er aan vastgeplakt.
Ik heb nog weinig foto’s maar wilde je toch alvast iets laten zien.
Wat was ik blij met mijn japon! Hij zat echt als gegoten. Alleen maar prachtige complimenten gekregen. Onwijs bedankt voor je inspiratie en creativiteit en de uitvoering hiervan.

10101

Dank voor je geweldige werk.
Iedereen vond mijn jurk enorm mooi, ik heb heel veel complimenten gehad!
De japon zat heerlijk en de stoffen waren zo bijzonder, nog nooit gezien zei een lieve vriendin van mij.
Super bedankt voor het vertalen van mijn idee naar deze geweldige japon 😉

10101

Iedereen vond de jurk echt prachtig en het paste perfect bij het kostuum van Sven.

10101

Ik wilde jullie nog ontzettend bedanken voor de prachtige jurk die jullie gemaakt hebben!
Ik heb mij de hele dag een echte bruid gevoeld en geen moment zorgen om de jurk gemaakt!
Ik heb nog enkele foto’s toegevoegd, zodat jullie ook kunnen zien hoe het er op de dag zelf uit zag
Ook een foto van de avondtop, alhoewel die niet zo vaak op de foto staat!

Ik zal jullie aan iedereen die het wil horen aanbevelen :).

10101

Ik denk dat ik nog nooit in mijn leven zo veel complimentjes heb gekregen als eergisteravond.
En dat is vooral aan jullie te denken. Ik voelde me geweldig in mijn jurk Dank dank dank!

10101

Dank je wel voor de prachtige jurk ik straalde in de winterzon dankzij het gedurfde materiaal voor de top!
Met veel dank aan jou & je team! Wat een feestje m’n jurk 🙂

10101

Schitterend/amazingly beautiful/red carpet/adembenemende sleep/ongelooflijk elegant/stunning/prach-tig-e jurk etc etc etc…. Zomaar wat kreten die ik op onze trouwdag en ook nu o.b.v. foto’s voortdurend te horen krijg! Ook Paul was er enorm onder de indruk van, geweldig om te zien. Ik voelde me er echt ongelooflijk prachtig in! Duizendmaal dank voor jullie inzet en kunde. Ik kom zeker nog langs met foto’s en de beloofde fles ;)!

Nog even een vraag. Mijn jurk is best wel vies geworden door het gras en de aarde (ik durf er niet meer naar te kijken, doet gewoon pijn 😁). Wat raden jullie aan qua reiniging? Gewoon een kwestie van naar een stomerij brengen die trouwjurken reinigt? Is er veel verschil tussen stomerijen, en zo ja: waar moet ik op letten? Ik vind het fijn als het goed gebeurt, want het idee is dat ik hem nog een keer in Nederland aan doe bij het feest voor de thuisblijvers.

10101

Hi Vic,
Bedankt nogmaals voor alles jurk was super zat super. Niemand had verwacht dat ik zo’n mooie jurk zou hebben. Leuk hè !! Door jou was ik die stralende bruid.

10101

Heey Victor,
Dankzij jullie mooie werk en inzet stond mijn trouwjurk en de jurk van m’n moeder heel mooi!!
Het was een hele mooie dag, ook dankzij dat we er zo geweldig uitzagen. Nogmaals bedankt.

10101

Voor mijn bruiloft afgelopen 4 oktober heb ik een jurk bij jullie laten maken, ik heb alleen maar goede reacties gekregen! Nogmaals super bedankt voor de jurk!

10101

Ons weekend eind augustus in Belgie was fantastisch, warm, liefdevol, ontroerend, gezellig en zeker emotioneel…alles wat we er van hadden gehoopt en nog zoveel meer!
Maurijn en de jongens vonden mijn jurk super mooi (vond ik wel spannend) en van de andere gasten heb ik zoveel complimenten gehad!!! Allemaal dankzij jullie!!

De jurk zat de hele dag fantastisch en ik voelde me er heerlijk in.

Tot gauw!
Een hele gelukkig en blije bruid;-)

10101

Ontzettend bedankt voor mijn jurk: you worked magic! Ik was er zo blij mee en Mark was helemaal onder de indruk.
Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en fijne pas sessies!

10101

Men men wat was het een mooie dag! Te mooi weer gewoon, dus mijn blote rug kwam goed van pas;-). Ook de bruidegom was laaiend enthousiast over mn jurk;-). Inmiddels hangt ie al 4 weken bij de stomerij, ik hoop dat ze er nog wat van kunnen maken, haha!
Jullie iig bedankt voor mijn geweldige jurk en het prettige contact.

10101

Ik was meer dan gelukkig met mijn jurk en heb heel veel complimenten ontvangen.

Nogmaals dank voor de leuke afspraken, de super fijne hulp en de top ervaring die jullie mij bezorgd hebben. Jullie zijn toppers!!

10101

We hebben afgelopen vrijdag een top bruiloft gehad!
Mijn jurk is aan alle kanten bewonderd en ik heb er veel
complimenten over gekregen.
Ik vind het zoo jammer dat het traject achter de rug is want het
was altijd erg gezellig bij je.
zal al mn vrijgezelle vriendinnen naar je toesturen , zodat ze ook zo kunnen stralen als ik.

Wellicht tot ziens 🙂

10101

Onze trouwdag was overweldigend.Mijn jurk perfect en mijn man ( ja zo noem ik hem nu) blij verrast..
Als een zilveren sprookje liep ik hem tegemoet en genoot van elk moment als bruid.
Lieve Victor en jullie team natuurlijk heel hartelijk dank!!

10101

Een sprookjesachtige locatie.
Een stralend bruidspaar.
Een ceremonie met een lach en een traan.
Een spetterend feest.
En vooral een schitterende jurk.
Kortom het was top.

Nogmaals heeeeeeeeeeeeel erg bedankt voor
de jurk. Gezien de reacties en de vele vrijgezelle
dames, zou het me niet verbazen, dat je nog wat
extra werk krijgt te doen.

P.S. Vergeet ik nog te melden, dat mijn jurk
ook perfect was (is).

10101

Heel veel complimenten, maar dan ook echt heel veel complimenten gekregen voor mijn jurk, dus die wil ik graag aan jullie doorgeven!
Wat was het geweldig mijn vintage ogende jurk in precies de stof die ik zocht …jullie zijn geweldig en enorm vakkundig .. kom zeker nog eens langs voor een mooie avondjurk .heb de stof al zien staan Knipogende emoticon

10101

Wat voelde ik mij ontzettend prachtig in mijn jurk! Jullie hebben echt de allermooiste jurk voor mij gemaakt, ik droeg het met zoveel trots!

Onze huwelijksdag was ook zo ontzettend mooi, nog behoorlijk wat stress gehad de dagen(zeg maar gerust weken) ervoor maar het is het allemaal zo dubbel en dwars waard geweest. Ik kan (en wil haha) niet geloven dat het alweer 4 weken geleden is, en dat mijn jurk nu in de kast moet hangen!
Mijn man was ook helemaal flabbergasted over de jurk, hij vond het zo ontzettend mooi!
Alles klopte gewoon, het hele plaatje. Onze outfits, de locatie, de sfeer het was echt helemaal super!

We hebben ook zoveel geluk gehad met het weer. Twee dagen voor de bruiloft regende het ontzettend veel en was het behoorlijk fris. Onze bruiloft was vooral op buiten zijn gericht ivm de tuinen waar we de bruiloft hielden. Maar onze dag was de warmste en zonnigste van de hele maand mei/begin juni! De weergoden waren ons gezind zullen we maar zeggen.

Ik ben zo ontzettend blij dat ik bij jullie ben geweest voor mijn trouwjurk. Jullie hebben precies kunnen maken wat ik in mijn hoofd had en zelfs tot op het laatste moment hebben jullie de aanpassingen die ik vroeg nog voor me uit kunnen voeren. Ik ben jullie daar heel erg dankbaar voor!
Iedere bruid zou naar jullie moeten gaan, ik raad jullie in elk geval aan, aan al mijn vriendinnen die ooit nog eens gaan trouwen.

Ik zou jullie graag nog eens willen zien, maar trouwen doe je maar één keer! Wie weten komen we elkaar nog eens tegen.
Nogmaals a HUGE thank you voor het maken van mijn droomjurk!

10101

Dinsdagmiddag, is mijn speciaal door jullie bestelde BH binnengekomen. Zat dus perfect onder mijn jurk.
Heb veel complimenten gekregen! Iedereen vond mij een stoere bruid!en Peter was blij verrast. Met de hitte ook erg blij met mijn korte jurk.
Dus dank je voor het maken van mijn prachtige japon!

10101

Nogmaals bedankt voor de prachtige jurk! Hij stal de show….

10101

De jurk was prachtig, hij zat perfect en ik kreeg enorm veel complimenten. Allereerst natuurlijk van mijn man😜. Dank jullie wel voor het maken van deze prachtige jurk, en vooral naar het uitstekend luisteren van mijn wensen. De jurk was perfect!!!!

Nogmaals bedankt voor jullie inzet,

10101

Vakkundig personeel met super veel verstand van zaken. Mijn trouwjurk zat/zit als gegoten. Ben ook zeer te spreken over de kwaliteit + service. Victor is een echte aanrader voor jong en oud.

Pink Lemon Cards