Capturing moments, to last a lifetime.

Jullie trouwdag, vastgelegd in een mooie, soort van idyllische herinnering met jullie persoonlijke verhaal centraal, in de vorm van een highlight trouwfilm.

Het zijn de speciale momenten en details die ik probeer te vangen. Zoals de prachtige bruidsjurk die samen met de moeder, beste vriendin of zus wordt aangedaan, de trotse vader die de bruid weggeeft, opa en oma die elkaars hand vasthouden en een traan wegpinken of een groepje vrienden die de slappe lach krijgen.

Elke bruiloft is een fantastisch feest en ik voel mij keer op keer vereerd om er bij te mogen zijn en een waardevolle herinnering voor jullie te creëren! De creativiteit die ik in iedere bruiloft kwijt kan en het persoonlijke contact met jullie is wat mij drijft.

Spreekt mijn stijl jou aan? Kijk snel verder op www.vanwijnenbruidsvideografie.nl of stuur een mailtje naar justin@vanwijnenbruidsvideografie.nl voor vragen, beschikbaarheid of het plannen van een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

1 Ervaringen

10101

Als vriendin van de bruid en bruidegom nam ik contact op met Justin.

Het zou een bijzondere trouwdag worden, niet alleen doordat Cathelijne en Richard opnieuw gingen trouwen, maar ook omdat vanwege de ziekte van Richard het ook een Vier Het Leven Feest zou worden.

Meteen was Justin meedenkend, enthousiast en zeer klantgericht.

Ook tijdens en na de dag zelf was het contact prettig. Justin is een rustige, professionele man die heel goed is in zijn vak.

Wat een prachtige films zijn er gemaakt van deze dag.

De dubbele emoties van deze dag waren voelbaar. Deze zijn fenomenaal vastgelegd op beeld en dat was precies de bedoeling.

We zijn jouw hier enorm dankbaar voor! Een herinnering voor het leven!

Dankjewel Justin.

Pink Lemon Cards