Bloemsierkunst met Passie

Ons bedrijf heeft 100 jaar ervaring in bloemen en we hebben al vele bruiloften mogen aankleden. Omdat de vraag naar bruidswerk op de markt steeds groter werd zijn we ons daarin gaan specialiseren.

Wij zorgen er graag voor dat het op jullie bruiloft ook niet aan bloemen zal ontbreken, van bruidsboeket tot de aankleding van de locatie. Alles is mogelijk.

Zo maken we bruidswerk voor de gehele bollenstreek, ook hebben wij een kiosk in Oud-Rijswijk (voor de A-H). En elke zaterdag zijn we op het Janskerkhof in Utrecht te vinden. Ook word geregeld uit Utrecht, Den Haag en uit de Bollenstreek bruidswerk bij ons in de bloemenveiling in Rijnsburg opgehaald.

Voor vrijblijvende informatie bel Bertine op 06-24209998.

Wij maken graag kennis met jullie!

Wij leveren in Katwijk, Rijnsburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Leiden, Wassenaar, Den Haag, Voorhout, Oud Rijswijk enz. (zaterdag in Utrecht Janskerkhof).

2 Ervaringen

10101

Voor alle mensen met trouwplannen, wij zijn super geholpen door Van Klaveren Bruidswerk.ik had een pinterest bord vol met wensen en indeeen voor onze bruiloft ,er is zo veel keuze.
Ze hebben met alles heel leuk meegedacht en we waren superblij met het resultaat. Prijs was, in vergelijking met andere bloemisten, erg vriendelijk. Een aanrader dus !

10101
Pink Lemon Cards