100 jaar ervaring met bloemen, gespecialiseerd in bruidswerk.

Wij zorgen er graag voor dat het op jullie bruiloft ook niet aan bloemen zal ontbreken, van bruidsboeket tot de aankleding van de locatie. Alles is mogelijk.

Zo maken we bruidswerk voor de gehele bollenstreek, wassenaar, enz ook hebben wij een kiosk in Oud-Rijswijk (voor de A-H). En elke zaterdag zijn we op het Janskerkhof in Utrecht te vinden.

Voor vrijblijvende informatie Bertine op 06-24209998.
of info@vanklaverenbloemen.nl

Wij maken graag kennis met jullie!

6 Ervaringen

9,0101

Goede communicatie, prachtige bloemen! Bertine is betrouwbaar, alles was volgens afspraak. Aanrader!

Bertine Schaat van Klaveren
Oscar en Nienke. Bedankt voor de leuke opdracht en voor deze leuke ervaring. Veel geluk samen Groetjes Bertine
18-07-19
10101

Wauw! Van Klaveren heeft de bloemen op onze bruiloft verzorgd. Naast het trouwboeket en een corsage, hadden we 3 enorme veldboeketten; deze waren écht waanzinnig, kleurrijk en bohemian, precies waar ik op hoopte. Gedurfde de dag hebben we heel veel complimenten over de bloemen gehad. Het waren echt ‘wauw!’-boeketten. De communicatie met Bertine verliep ontzettend goed, ze dacht in alles mee en reageert heel snel. Vaak betaal je door het woord ‘bruiloft’ de hoofdprijs, maar dat is hier niet het geval. Al met al zou ik Van Klaveren daarom iedereen aanraden!

Bertine Schaart van Klaveren
Hoi Malou
Ontzettend bedankt voor deze leuke beoordeling, Ik word er heel blij van . En bedankt voor de heerlijke doos met bonbons Die bonbons waren ongelofelijk lekker. Mmmm Heb ze met de meiden die bij mij werken gedeeld. Bedankt dat ik jullie bruidswerk mocht maken. Heel veel geluk samen.
Groetjes Bertine
06-07-19
10101

In 1 woord: geweldig!! Bertine denkt mee in je wensen en weet dit te realiseren. Ze is eerlijk in wat er binnen je budget valt en wat niet. Communicatie gaat heel snel en ideeën zijn altijd te veranderen of bij te voegen. Wij hebben enorm genoten van alle bloemstukken, Het was erg feestelijk en echt een droomplaatje!

10101

Prachtige bloemen gehad voor onze bruiloft. Meerder boeketten besteld, allemaal perfect naar onze wens. Lieve, vriendelijke vrouw en makkelijk om mee te communiceren. Echt van harte aan te raden!

10101

Voor alle mensen met trouwplannen, wij zijn super geholpen door Van Klaveren Bruidswerk.ik had een pinterest bord vol met wensen en indeeen voor onze bruiloft ,er is zo veel keuze.
Ze hebben met alles heel leuk meegedacht en we waren superblij met het resultaat. Prijs was, in vergelijking met andere bloemisten, erg vriendelijk. Een aanrader dus !

10101
Pink Lemon Cards