Op zoek naar een huidverbeterende schoonheidssalon in Utrecht waar je een heerlijke ontspannende behandeling krijgt? Utrechtse Schoonheid staat daar garant voor.
Eigenaresse Annelies van den Berg heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en zal er alles aandoen om jouw huid weer op en top te laten stralen.

Wij hebben verschillende schoonheidsbehandelingen zoals, gezichtsbehandeling, cosmetische hand en voet, massage, epileren verven en waxing, microdermabrasie (intensieve peeling) en bruidsmake-up.
Heb je voor een schoonheidsbehandeling bij ons gekozen dan zorgen wij ervoor dat jouw huid de aandacht krijgt die hij verdient. Je zult in je behandeling rust, ontspanning en persoonlijke aandacht ervaren.

In de behandelingen werkt Annelies met de producten van Cenzaa en Keaso. Alle producten zijn natuurlijk wat betekend dat ze vrij zijn van parabenen, sulfaten en mineralen vetten.

Wil je na een heerlijke gezichtsbehandeling niet zonder make-up de deur uit, dan zal Annelies make-up aanbrengen van Mineralogie.
Mineralogie make-up bestaat 100% uit natuurlijke ingrediënten zodat je na de schoonheidsbehandeling niet je poriën verstopt.

De salon heeft werktijden van 09:00 uur tot 22:00 uur. Wil je weten welke dagen de salon open is klik hier en je krijg alle informatie te zien.

2 Ervaringen

10101

Wauw wat ben ik blij met Annelies!
Zij heeft echt zo mooi mijn make-up gedaan op mijn trouwdag. Kreeg er zoveel complimenten over. Echt een happy bruid hier.
Super fijn dat er ook gewerkt word met 100% minerale make-up heb een erg gevoelige huid.
Dankjewel hiervoor

10101

Mooie salon en kundig werk erg blij met mijn bruidsmake-up bleef de hele dag goed zitten

Pink Lemon Cards