TROUWEN en FEESTEN
Urbana is een officiële trouwlocatie en is bij uitstek geschikt voor zowel de ceremonie, de receptie als het trouwfeest. De mooie omgeving sluit perfect aan bij de romantiek van jullie bijzondere verbintenis en is geschikt voor zowel een klassieke stijl bruiloft, maar ook een vintagestijl huwelijk past perfect bij Urbana. Bij mooi weer kunnen jullie gasten genieten van ons grote terras.

We verwennen jullie gasten ook graag met een diner van onze chefkok. Men kan kiezen uit 3 bruilofsarrangementen.  “Landwijck”, “Vreugderijk” of “Old Heino”

Het team van Urbana heeft veel ervaring met bruiloften en evenementen en we kijken ernaar uit om jullie te helpen bij het organiseren van deze dag. Graag nemen wij samen met jullie de wensen door om er een onvergetelijke trouwdag van te maken! We passen ons graag aan bij de stijl die bij jullie trouwdag past.

VRIJGEZELLENFEEST
Op je vrijgezellenfeest naar de bowling!

Bowlen bij Urbana in Zwolle is een goed idee en minder saai dan je denkt. Zeker in combinatie met een van onze 6 bowling arrangementen. Prijzen staan uitgebreid op de website.

Het reserveren van een bowlingbaan kan uitsluitend telefonisch via 038-4538418.

1 Ervaringen

9,4101
Pink Lemon Cards