Bij MJ Sieraden aan de Meidoornpassage vindt u een grote collectie trouwringen van de beste kwaliteit. Dora Trouwringen is ons huismerk en staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Er is keuze uit vele verschillende materialen en we adviseren graag bij het kiezen en ontwerpen van uw trouwringen die bij u én uw budget passen.

De materialen van uw trouwringen zijn allesbepalend. Kiest u voor goud (geel, rosé of wit) of gaat u voor iets goedkopere materialen als zilver, titanium of edelstaal? Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor ons. Ook de briljanten, zirkonia’s of diamanten die we gebruiken in onze ontwerpen zijn van de beste kwaliteit.

Van een klassieke, gladde geel gouden trouwring tot trouwringen van verschillende materialen met uw vingerafdrukken er op: bij MJ Sieraden is alles mogelijk.

Bent u van plan uw partner ten huwelijk te vragen maar heeft u nog niet de juiste verlovingsring gevonden? MJ Sieraden heeft een prachtige collectie klassieke verlovingsringen met briljant.

Maak gezellig een afspraak!

1 Ervaringen

10101
Monique Zondervan
dank jullie wel voor de beoordeling! Natuurlijk een een fijne dag toegewenst
02-08-19
Pink Lemon Cards