~ trouwen met een vleugje Italiaanse charme ~

Aangenaam, mijn naam is Sacha Bucciarelli. Partner, moeder, dochter, zus, vriendin, ondernemer en wie weet jullie trouwambtenaar/ceremoniespreker. Een ‘gewoon’ mens met een bijzondere passie voor het delen van geluk. Waar dan ook! En of dit nu in toga is of in feestelijke kleding. In het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans … of een combinatie hiervan. Doordeweeks, in het weekend of op een feestdag. Twee mannen, twee vrouwen of man en vrouw. Let’s meet! … ik maak er graag iets onvergetelijks van voor jullie!

Jullie ceremonie, mijn vak
Jullie nemen via mail of whatsapp contact met mij op en laten me weten dat jullie willen kennismaken en jullie communiceren DE datum. Als ook in mijn agenda past, dan maken we zo snel mogelijk een eerste afspraak. De eerste afspraak is een korte kennismaking, bij jullie thuis of we spreken ergens halverwege af. Een ‘eerste date’ zonder verplichtingen. Kijken of (ook) wij matchen. En als het goed voelt van alle kanten, dan maak ik voor jullie een passend kostenplaatje en plannen we een ‘tweede date’. De fee die ik vraag voor een ceremonie en alle voorbereidingen is standaard 1295 euro. Geen verborgen kosten verder (dus bijvoorbeeld reiskosten zitten in die prijs meegenomen). Verrassingen zijn leuk, maar niet op dat vlak … tenzij het meevalt. Oftewel, ik zal hier vooraf heel duidelijk over zijn naar jullie toe zodat je weet waarvoor je kiest.

Het grote-kinder-speech-spel
Veel kinderen aanwezig tijdens de ceremonie? Hartstikke leuk en iedereen hoort erbij, maar de ceremonie draait niet om hen. Ik betrek de kinderen op zo een manier bij de ceremonie dat ze er stil van worden. Letterlijk. Eventjes maar hoor. Alleen daar waar wij ‘grote mensen’ dat graag zouden willen. Op die manier genieten zowel kinderen als volwassenen van een mooi moment.

Let’s date!
En dan is het tijd voor de tweede date. De tweede afspraak ligt veel dichter bij DE datum. In de tussentijd stuur ik jullie vragenlijsten door en vraag ik naar telefoonnummers van getuigen, ouders, eventuele grootouders, beste vrienden. Want ook zij kunnen mij mooie informatie geven welke ik in mijn speech voor jullie kan gebruiken. Niks chronologische C.V. van wanneer je naar school ging en wanneer je waar werkte, maar een mooi, persoonlijk, warm en logisch verhaal van JULLIE VERHAAL.

Een paar dagen voor DE DAG stuur ik jullie ter check nog de stappen van de ceremonie – welke en wanneer muziek, wie brengt de ringen, wel of niet geloften, etc. En mocht er dan toch nog iets veranderd zijn? Geen probleem. Ik ben flexibel en pas me aan. Waar nodig en wenselijk, denk ik uiteraard met jullie mee.

Benieuwd naar jullie verhaal …
Dus, vertel me hoe, wat, wanneer jullie elkaar hebben ontmoet. Vertel me wat jullie hart sneller laat kloppen. En vertel me van jullie wensen, dromen en hoe ik kan bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik zet mijn enthousiasme, mijn rust en humor graag volledig in. In het Nederlands, Engels, Duits of gedeeltelijk Frans of Italiaans. Of een mix ervan. Op een doordeweekse dag of in het weekend. In volledig ambtskleed of in gepaste gelegenheidskleding. Zoals jullie willen en tot jullie dienst!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Sacha Bucciarelli

22 Ervaringen

10101

Voor onze bruiloft hadden we heel wat mensen uit het buitenland uitgenodigd. We waren uiteindelijk op zoek naar iemand die Nederlands, Duits, Italiaans en Engels spreekt. Ook vroegen we ons af hoe een ceremonie met al die talen nou eruit zou kunnen zien. Sacha is het uiteindelijk gelukt om er gewoon de meest speciale en prachtige ceremonie van te maken. Iedereen voelde zich betrokken en voor ons zelf was het een onvergetelijk moment om nog heel lang naar terug te kijken. Het was precies op de juiste momenten emotioneel en dan ook gewoon weer humoristisch. Onze verwachtingen en die van onze gasten werden gewoon overtroffen en zo bleek dat Sacha gewoon de perfecte trouwambtenaar voor onze internationale familie was.

10101

Wat waren wij blij met Sacha als Trouwambtenaar. Sacha heeft er een prachtig verhaal van gemaakt, heeft alle gasten erbij betrokken. Mooie, grappige en verdrietige momenten benoemd met humor en passie!! Zelfs aan het diner en ook nog na onze bruiloft hadden we het nog over Sacha. Lieve, lieve Sacha heel erg bedankt voor alles, jij bent een groot onderdeel van onze onvergetelijke dag, we missen je nu al! Dikke kus Mariëtte en Franck

10101

Wat een geweldige trouwambtenaar is Sacha, zo’n warm, lief en gezellig persoon. We wilde de ceremonie klein houden en onze kinderen erbij betrekken. Dit heeft ze echt perfect aangevoeld en de ceremonie was echt prachtig. Precies zoals we wilde, nog beter dan we in gedachte hadden.

10101

10 juni 2023 – Hoi Sacha, nogmaals duizendmaal bedankt voor het verzorgen van onze prachtige ceremonie!! We zijn ontroerd elke keer als we eraan terugdenken! Groeten, Thommy en Mo

10101

Lieve Sacha,

Je was zo’n mooie toevoeging aan onze bruiloft. Je ben een heel fijn mens! Je hebt vantevoren goed naar iedereen geluisterd en er tijdens de ceremonie een schitterend geheel van gemaakt. Je deed het met zo veel liefde en humor. Iedereen hing aan je lippen.

Dankjewel!

10101

Sasha, wij willen jou nogmaals onwijs bedanken voor de fantastische dag! Wij kregen van iedereen de complimenten dat ze dit nog nooit hadden meegemaakt van een trouwambtenaar, zo’n leuk maar ook lang en gezellig verhaal. Wij hadden ons ook geen betere trouwambtenaar kunnen bedenken♥️. Heel heel erg bedankt voor alles!

10101

Perfect. In een woord.
Wat heb jij er een mooie huwelijksinzegening van gemaakt.
Ik heb je ter plaatse niet meer bedankt, stom, en ineens miste ik je…..vandaar bij deze.

10101

Sheila ramawadh – mei 24, 2023

Lieve Sacha, 22-05-2023 heb jij ons getrouwd ❤️wauw wat was het prachtig en zulke mooie woorden. Wij en de familie hebben echt genoten en zullen je voor altijd in onze ❤️ dragen. Veel liefs van Sheila en Radj ramawadh

10101

mei 22, 2023: Warme, persoonlijke en humoristische Babs, voor onze beider families (Engels en Nederlands) toegankelijk. Complimenten voor de uitgebreide voorbereiding die Sacha erin heeft gestoken door o.a. contact met familie en vrienden waardoor het een heel persoonlijke ceremonie is geworden.

10101

Lieve Sacha! Wat hebben we genoten! De ceremonie was voor ons het hoogte punt van de dag. Een perfecte balans tussen de aandacht voor het verleden en de blik op de toekomst. H vond het heel speciaal hoe je de juiste toon hebt weten te vinden met het vertellen over verloren dierbaren. Een ceremonie met een lach en een traan. We hebben van meerdere gasten gehoord dat dit de meest persoonlijke ceremonie was die ze hebben meegemaakt. Enorm bedankt hiervoor.
Voor het boekje wensen we je veel leesplezier, en zien we vanzelf wel een keer terug per post of bel rustig aan als je in de buurt bent. Liefs H&M

Sacha Bucciarelli
Het voelde enorm goed en jullie zijn een geweldig mooi stel. Echt stralend van binnenuit. Dat maakt zo een dag voor iedereen mooi. Super bedankt!
18-02-20
10101

Wauw! wat was onze trouwdag perfect met sacha! lieve vriendelijke vrouw.. die je dag nog mooier maakt

10101

Wij zijn vorig jaar getrouwd in onze stamkroeg in Nijmegen. Sacha heeft onze ceremonie aan elkaar gepraat precies zoals wij wilden. Losjes, gezellig en vooral eerlijk en enthousiast. Het is dat we maar 1 keer trouwen maar mochten wij het nog eens over doen vragen we haar zeker weer!

10101

Super lieve vrouw, denkt met je mee en zelfs nog wat meer. Zo had ze een mooie vragenlijst om na te denken over elkaar van te voren, deze heeft ze gebruikt om tijdens de bruiloft een mooi verhaal aan elkaar te vertellen.. dit was voor ons echt een extra plusje en haar initiatief….

10101

Wij zijn erg blij dat wij Sacha gevraagd hebben onze trouwambtenaar te zijn. Zij is een warme, passievolle vrouw die in de trouwzaal zowel bij ons als bij onze gasten een lach en een traan teweeg wist te brengen. Precies zoals wij dat graag wilden en vooraf hadden besproken met haar. Dank je Sacha voor je fijne bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag! Groeten van Lein en Marleen

10101

Prachtige ceremonie dankzij Sacha. Puur, liefdevol en met oog voor detail. Ze heeft ons verleden, onze kennismaking en ons samenzijn heel mooi neergezet; precies zoals we zijn. Al onze gasten vonden haar ook fantastisch!

10101

Sacha is in een aantal woorden te beschrijven . . ambitieus, gedreven, professioneel, gezellig, humoristisch, meedenkend, aardig, attent en voor ons zeker de beste keuze voor onze grote dag

10101

Sacha, jij hebt er een hele mooie ceremonie van gemaakt. Erg leuk en persoonlijk. Onze gasten, maar vooral wij hebben er echt van genoten. Niemand had dit moment mooier kunnen maken dan jij. Je bent een echte topper.

10101

Wat een fantastische vrouw. Echt een aanrader.

10101

Sacha is een waanzinnig goede en ontzettend lieve trouwambtenaar. Op alle onderdelen krijgt ze van ons een dikke 10! Ze wist onze ceremonie op een bijzondere manier onvergetelijk te maken; heel persoonlijk, met humor en laid back. Precies zoals het bij ons past. Bij de kennismaking heeft ze niet op de klok gelet, het werd zo gezellig dat we de tijd waren vergeten. Bij het aftellen van de dagen kregen we leuke appjes. Onze kinderen en getuigen waren betrokken en kregen ook veel aandacht, waardoor het als een geheel helemaal klopte. Veel gelachen en gehuild in een klein uurtje tijd, met een prachtige afsluiting bij het “ja”-woord. Echt onvergetelijk, dankzij Sacha. Ze doet het ontspannen, prettig en persoonlijk. En ze heeft een mooie stem om naar te luisteren. ????

10101

Wij wilden heel graag een relaxte dag, niet te formeel behalve dan het alles zeggende onderdeel van de ceremonie. De aanpak van Sacha is ontzettend uitgebreid, we hebben haar naam eerst gevonden via Internet omdat wij een trouwambtenaar op locatie wilden, we hebben telefonisch contact gehad wat direct voor ons leidde naar de volgende stap: een persoonlijke afspraak. Ook hier hadden we alle drie de befaamde klik en ca. een maand voor onze trouwdag is Sacha bij ons thuis geweest om nog meer gevoel bij ons te krijgen. Dit was ook heerlijk ontspannen, vele verhalen uitgewisseld en Sacha heeft hier een prachtige speech van gemaakt. Ook vraagt Sacha anekdotes op bij familie en vrienden, alles uiteraard in overleg. Tevens hebben wij over en weer een hele vragenlijst mogen invullen zodat Sacha veel input had voor haar verhaal. Ze controleert en houdt goed alles in de gaten, ze is met haar aanstekelijke lach, humor een prachtig mens om je huwelijk te bezegelen. Ze betrekt op geheel natuurlijke wijze de gasten van de bruiloft, ze houdt regie, is flexibel en werkelijk iedereen op onze bruiloft was erg onder de indruk van haar presentatie. Vaak hoor of ervaar je dat de ceremonie wat saai is of niet voor alle gasten zo leuk is om te horen, maar Sacha weet het met haar aanpak voor iedereen erg leuk te houden!
Sacha, je bent een geweldig mooi mens en een fantastische trouwambtenaar! Dank je wel voor jouw bijdrage!
Cor en Monique

10101

Sacha Bucciarelli heeft ons een onvergetelijke dag bezorgd. Ze is betrokken, enthousiast en wilde ons als trouwstel leren kennen. Erg fijne trouwambtenaar!

10101

Wat een super ambtenaar is Sacha! Betrokken, flexibel, makkelijk te bereiken en een goede communicatie, denkt goed met je mee en maakt er echt een persoonlijk moment van. En buiten dat alles last but not least is ze gewoon een super leuk mens! Ze heeft voor ons
ons geregistreerd partnerschap gedaan, maar we komen zeker bij haar terug voor onze bruiloft.

Pink Lemon Cards