Keer op keer blijkt uit het Nationaal Trouwonderzoek dat de trouwceremonie het mooiste moment van de trouwdag is. Genoeg reden dus om de invulling van dit hoogtepunt niet aan het toeval over te laten en zelf te kiezen wie jullie mooiste moment van de trouwdag mag verzorgen.

Willen jullie ook dat jullie trouwceremonie het mooiste moment van jullie trouwdag zal zijn? Kijk dan op www.trouwmetliefde.nl en ontvang vrijblijvend een offerte met meer informatie.

Over Trouw met Liefde
Trouwen vind ik de ultieme gelegenheid om het leven én de liefde te vieren. Daarom belicht ik jullie liefdesverhaal persoonlijk, verrassend en met een vleugje humor. Ook betrek ik graag jullie dierbaren bij de ceremonie. De ontroerende, grappige en bijzondere verhalen die ik van hen ontvang verweef ik in jullie toespraak.

Kiezen jullie voor Trouw met Liefde dan kiezen jullie voor een moderne en eigentijdse trouwambtenaar die een persoonlijke aanpak combineert met digitaal gemak.

Voordelen Trouw met Liefde

* Door mijn werkwijze zijn jullie relatief weinig tijd kwijt aan de voorbereiding maar verzekerd van een persoonlijke en originele trouwceremonie.

* Op jullie trouwdag ben ik exclusief met jullie trouwceremonie bezig en kan ik dus flexibel zijn in tijd mocht dit nodig zijn, dus geen gestress.

* Jullie kunnen ervoor kiezen om een persoonlijk trouwboekje te ontvangen met daarin de speech en de verhalen van jullie dierbaren, zo hebben jullie een exclusief aandenken aan het hoogtepunt van jullie trouwdag!

Kortom door te kiezen voor Trouw met Liefde zijn jullie verzekerd van een persoonlijke trouwceremonie met humor en finesse zodat jullie zorgeloos en ontspannen kunnen genieten van jullie trouwdag.

Foto’s gemaakt door: Margriet Fotografie, Nickie Fotografie, Tess Evenboer Photography, Sandra Gielesen, Bert Strootman en Annelies Fotografie

5 Ervaringen

10101

Esthers ceremonie was de perfecte kick-off van een onvergetelijke dag!
Lang gezocht naar de perfect trouwambtenaar voor ons huwelijk, en uiteindelijk kwamen we bij trouwmetliefde terecht. Nadat we de offerte hadden aangevraagd hebben we snel afgesproken met Esther. Wat een prettige vrouw. Heldere communicatie, gerichte vragen, oprecht en vriendelijk. Esther kan een prachtig 360 graden liefdesverhaal maken, nav vragenlijsten naar je dierbaren. Ze heeft een prettige stem, en betrekt iedereen bij de ceremonie. Ze heeft aandacht voor details, en de ceremonie was een prachtig geheel.
Esther heeft ook een handige online tool die je met je ceremoniemeester kan delen, zodat ook deze precies weet wanneer wat gebeurd op een dag. Wil je een prachtige, goed voorbereide, zorgeloze ceremonie? Dan ben je bij Esther aan het goede adres.

Bedankt voor de topdag Esther!

Cariena & Fred

10101

We kozen jou als trouwambtenaar omdat we een persoonlijke ceremonie wilden, iemand die ons verhaal goed kent en dit kan overbrengen, iemand die voldoende voorbereidingstijd heeft om aan deze eisen te kunnen voldoen. Omdat jij met ons van te voren goed had besproken welke zaken er wel of niet terug moesten komen, heb jij op een goede manier invulling gegeven aan onze wensen. Daarom hebben we voor jou maar één tip: Esther, ga vooral zo door! Wij zouden jou aan iedereen aanraden!

10101
10101

Bij Esther voelde we ons zins het eerste contact op ons gemak. Ze heeft onze ceremonie met humor emotionele momenten vorm geheven en kunnen terugkijken naar een goed voorbereide ceremonie. Een aanrader is ook de 360 feedback waardoor je van andere invalshoeken geconfronteerd word van naasten zoals ze tegen je aankijken erg leuk! Ik kan Esther dan ook zeker aanbevelen bij toekomstige echtparen die een persoonlijke touch willen tijdens hun ceremonie en geen standaard speech willen.

10101

Esther is een enorme lieve vrouw die jou dag echt compleet wilt maken. Ze denkt met je mee, vormt zich goed zodat ze mooi aansluit bij jou als koppel en maakt er een speech van waar iedereen nog over na praat. Een top dame!

Pink Lemon Cards