ONS FEEST IS DOOR JULLIE ONVERGETELIJK!

Een onvergetelijk trouwfeest is het sleutelwoord bij ieder bruidspaar.
Door het persoonlijke contact met Tropical Birds Party & Entertainment organiseren wij samen met jullie een onvergetelijk bruiloftsfeest!

Wij verzorgen onder andere licht en geluid op bruiloften. Ongeacht uw keuze, alle muziekstijlen zijn aanwezig om aan jullie wensen te kunnen voldoen!

Tropical Birds Party & Entertainment beschikt over speciale lichtsets om jullie bruiloft tot iets speciaals te maken. Door gebruik te maken van deze speciale lichteffecten, wordt jullie bruiloft een topper die gezien mag worden!

Onze professionele allround DJ’s spelen in op de wensen van u en uw gasten. Zij beschikken over voldoende expertise om de dansvloer gevuld te houden.
Dit alles voor jong en oud!

3 Ervaringen

10101

Jullie hebben er echt een feest van gemaakt!goeie muziek,,een paar foto’s op usb stick werden mooi afgespeeld op de tv alsook de foto’s van de fotobooth!mensen spreken er nog van hoe leuk het was!wij zijn fan!knap gedaan mannen!

10101

Afgelopen vrijdag heeft tropical birds op onze bruiloft gespeeld dat was waanzinnig. Hoewel onze familie en vrienden niet echte dansers zijn heeft de dj ze wel allemaal met de voetjes van de vloer gekregen echt super. 1000% bedankt

10101

Echt een fantastisch bedrijf. Wij hadden Tropical Birds op ons trouw en ze hebben echt iedereen op de dansvloer gekregen. Het boeken en contact verliep echt goed erg plezierig voor een bruid net als ik. Op iedere vraag kreeg ik binnen no time antwoord. Tropical birds onwijs bedankt voor het geweldige feest dat jullie ons hebben gegeven en wij raden jullie aan iedereen aan! Xxx Dani en Corine

Pink Lemon Cards