Mag jullie ceremonie méér zijn dan alleen ‘Ja’ zeggen?
Mag jullie liefde worden verwoord in een verhaal?
Mag jullie gevoel van liefde-koesteren-genieten én vertrouwen verteld worden?
Met passie, aandacht, details & interactie vertel ik met liefde jullie verhaal. Samen creëren we een onvergetelijk moment inclusief tranen van ontroering én de meest brede glimlachen.

CONGRATS!
Wat leuk! Jullie gaan trouwen! Wat een heerlijke tijd ligt er voor jullie!
Weten jullie al hoe jullie willen gaan trouwen? Een festival wedding, met een relaxt buitenfeest inclusief bloemen in je haar en lange tafels in het gras? Misschien wel op jullie droomplek in een intiem duinpannetje of in de tuin van jouw ouderlijk huis? Of toch trouwen met je blote voeten op het strand?
Waar jullie ook trouwen, jullie liefde staat centraal….

LET’S SPARKLE YOUR STORY
Je kan trouwen op de plek waar je maar wilt! En ook nog eens met een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) die je zelf kan kiezen! Gelukkig… want met Tintelend Trouwen staat er geen stoffige trouwambtenaar voor je die je pas kort van te voren ontmoet …
Nee! Hip, jong, fris, enthousiast en anno nu. Met veel tijd, passie, enthousiasme en oprechte interesse geef ik met liefde invulling aan júllie verhaal.

YES, I DO!
Jullie huwelijk is een feest en ook het hart van de dag, de ceremonie, mag een feest zijn met pure emotie. Een traan die over je wang rolt van de woorden die ontroeren om vervolgens breeduit te lachen over de vele details die genoemd worden.
De ceremonie is een moment om te genieten. Een moment om uit te spreken wat vaak onuitgesproken blijft. Een moment om met de liefste om je heen de liefde te vieren. Een moment om voor altijd te koesteren. Wat dat verdient de liefde, dat verdient júllie liefde!
Met Tintelend Trouwen kiezen jullie voor een ceremonie vol warmte, persoonlijke details, interactie, ontroering én humor. JA zeggen op een unieke manier die past bij jullie want samen kiezen we er bewust voor om tijd met elkaar door te brengen om zo tot een persoonlijke huwelijksceremonie te komen. Want tijd is informatie, informatie is inspiratie én details. Jullie huwelijksvoltrekking wordt hierdoor uniek, bijzonder en stijlvol!

WHEN YOU INVEST YOUR LOVE, YOU INVEST YOUR LIFE
Mijn naam is Marielle Bouw; zelfstandig trouwambtenaar in heel Nederland én buitenland.
Door goed naar jullie te luisteren, met een grote dosis liefde voor liefde en met de kracht om gevoel om te zetten in woorden, ben ik ervan overtuigd jullie persoonlijke verhaal te kunnen vertellen en de juiste snaar te raken. Samen zetten we wensen om in mogelijkheden! Wat jullie ook willen, met Tintelend Trouwen zal jullie huwelijksvoltrekking bruisen!
‘Ongelofelijk hoe betrokken en warm je was, terwijl we je eigenlijk nog maar net hadden leren kennen. We hadden ons van te voren een voorstelling gemaakt van hoe het zou zijn, maar jij hebt echt alles overtroffen! Lfs P&M’

AWARD
In 2015 heeft Tintelend Trouwen de award voor TROUWAMBTENAAR VAN HET JAAR 2015 in ontvangst mogen nemen tijdens de Dutch Wedding Awards, georganiseerd door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie.

5 Ervaringen

9,0101

Vanaf het eerste contact tot zelfs de dag van vandaag hebben we een zeer goed gevoel over Marielle. Met veel passie en enthousiasme heeft ze werk gemaakt van ons liefdesverhaal. Tijdens onze huwelijksceremonie in Spanje wist ze dan ook iedereen mee te vervoeren in ons verhaal, met een traan en een lach, maar vooral vanuit het hart, oprecht en mooi. Ook tijdens de dag zelf met de voorbereidingen bleek ze een redder in nood te zijn. Ze draait haar hand niet om om even mee te helpen met de bloemen, de opstelling, de muziek, noem maar op. Kortom: Marielle is een topper, we kunnen haar echt aan iedereen aanraden!!

8,0101
10101

Wij hebben een bijzonder mooie en zeer persoonlijke en speciale ceremonie gehad dankzij Tintelend Trouwen. Vanaf de eerste ontmoeting tot de laatste minuut van de ceremonie alles super geregeld. Onze gasten en ook wij zelf hadden dit nog niet eerder mee gemaakt. Zo veel liefde en enthousiastme alles was gewoon perfect !

10101

De beste BABS van Nederland!

9,9101
Pink Lemon Cards