Laten we ons in een paar zinnen proberen voor te stellen. In 2018 maakten we onze eerste trouwfilm en sindsdien hebben we flinke ontwikkelingen doorgemaakt. Tijdens onze verre reizen investeerden we veel tijd in het leren van nieuwe film- en edit technieken. Daarnaast volgden we cursussen van de beste bruiloft videografen ter wereld, met als enige doel om zelf als bruiloft videograaf de absolute top te bereiken.

Wat ons speciaal maakt is dat we altijd met z’n tweetjes komen filmen, zodat we tegelijkertijd vanuit verschillende perspectieven kunnen filmen. Met behulp van diverse hoge kwaliteit microfoons nemen we haarfijn geluid op, zodat we bijvoorbeeld speeches en het jawoord onder de film kunnen monteren. Tijdens de trouwdag zelf gebruiken we lenzen waarmee we op een ruimere afstand kunnen filmen, waardoor we niet constant in your face zijn. Daarnaast mengen we ons tussen de gasten om zo op een onopvallende manier tóch de mooie momenten te kunnen filmen… als echte insiders!

Het uiteindelijke resultaat is een trouwfilm die over 35 jaar nog steeds boeiend en mooi is – met júllie liefdesverhaal als rode draad door een artistiek, creatief en kwalitatief kunstwerk. Eén ding is zeker, een doorsnee filmpje wordt het zeker niet!

Wij zijn Timo en Kay en indien onze filmstijl en werkwijze jullie aanspreekt komen we met liefde jullie bruiloft filmen! Stuur ons een berichtje om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

5 Ervaringen

10101

Wauw.. wat een top ervaring! 3 redenen waarom wij Timo en Kay 100% aanraden voor je huwelijksdag:
1. Timo en Kay zijn een ontzettend vrolijk en enthousiast koppel. Ze kunnen heel goed inschatten wat past bij het bruidspaar (bij ons was dit 100% match!). We weten het: ondanks dat de ‘juiste’ videograaf uitzoeken soms spannend kan zijn, hadden wij voorafgaand aan de bruiloft al het vertrouwen dat het goed zou komen met de hulp van Timo en Kay.
2. Op de dag zelf lieten ze ons compleet op ons gemak voelen voor de camera. Ze hebben werkelijk oog voor wat er gebeurt, zowel in de spotlight als daarbuiten. Dat is fantastisch om later terug te zien op beeld.
3. We krijgen niet genoeg van onze film en hebben deze al ontelbare keren bekeken. Elke keer als we de video aan vrienden of familie laten zien is het opnieuw een feestje!

Wij hebben dan ook geen seconde getwijfeld om Timo en Kay op ons tweede (niet-corona) huwelijksfeest weer te vragen om te filmen. Ik kan niet meer zeggen dan: wat een topwerk Timo en Kay!

Liefs, Tim en Eva

Timo Kay
Bedankt voor jullie super lieve review!! Het was een fantastische dag en we kijken er naar uit om volgend jaar weer alles op beeld vast te mogen leggen! Liefs Timo & Kay
16-10-20
9,0101

Lang hebben wij getwijfeld over het ‘inhuren’ van een bruiloft-videograaf voor onze dag, maar wat ben ik blij dat we dit toch uiteindelijk gedaan hebben! En we hadden er ook nog 2, wat een aanwinst! Timo en Kay zijn een super gezellig, sociaal en professioneel stel die op onze droomdag van het begin tot eind aanwezig waren. Doordat ze met z’n tweeën zijn, wordt alles heel goed vastgelegd. Ook toen wij ons bijvoorbeeld alle twee tegelijk aan het aankleden waren. Tevens wordt alles daardoor vanuit meerdere perspectieven gefilmd en dit heeft voor prachtige trouwfilms (meervoud!), we zijn super blij met het resultaat. Werkelijk elk mooi, intiem en emotioneel moment is vastgelegd. Ze zijn echt goed in hun vak, weten de mooiste beelden te schieten en ook merk je haast niet dat ze er zijn, ondanks dat ze toch de hele dag in de buurt zijn. Mochten jullie nog twijfelen over een videograaf, ik zou zeggen doen!

10101

De reden dat wij voor Timo en Kay kozen is omdat we allereerst een hele fijne klik met ze hadden. Daarnaast vinden we het werk dat ze leveren ontzettend mooi. Het is kwalitatief heel goed en ze vertellen echt een verhaal in de film. Iedereen kan wel een paar beelden achter elkaar plakken, maar bij hun zie je echt dat het next level is!
Ze maken een kloppend verhaal met goed gekozen muziek en je merkt dat er veel aandacht is gestoken in de montage. En wat ik heel speciaal vind is dat ze geluidsopnames maken, zodat ik nog eens terug kan luisteren naar de lieve woordjes van mijn man!

We zijn oprecht enorm blij met de films die we hebben ontvangen en kan dan ook alleen maar adviseren om voor Timo en Kay te kiezen. Ik zou enorm balen als ik deze films niet had gehad van mijn bijzondere dag!

Op de dag zelf waren ze ook super chill en we hebben het niet eens echt door gehad dat er extra camera’s op ons waren gericht. Achteraf hoorden we dit ook van onze familie en vrienden terug dus dat is helemaal fijn.

Timo en Kay, nogmaals bedankt voor alles, jullie zijn toppers!

10101

We zijn echt ontzettend blij met het eindresultaat van onze beide trouwfilms! Steeds als we deze bekijken, voelt het alsof we onze dag opnieuw beleven. Op de dag zelf hebben we totaal niet gemerkt dat er meerdere camera’s op ons gericht stonden. We raden dan ook iedereen aan om Timo & Kay te boeken voor hun bruiloft! Lieve groetjes Johan & Janneke

9,5101

1-September-2018 was onze dag! Een dag wat een van de mooiste van je leven is. Foto’s zijn op zo’n dag heel speciaal maar een video maakt het compleet. Op deze manier ervaar je de dag nog een keer! Timo en Kay weten de mooiste momenten in beeld te brengen zonder in de weg te lopen of op foto’s te staan van de fotograaf. Ze komen zelf met ideeën om de film nog specialer te maken, maar eigen inbreng in welkom bij hun. Het eindresultaat was dan ook meer dan verwacht!

Pink Lemon Cards