The Bride Side

Ruim 30 jaar ervaring in het maken, veranderen en verkopen van bruidsjurken! In het bezit van een bijzonder creatief vermogen om iedere japon, precies zoals de bruid het wenst, te realiseren! Maar vooral de gezelligheid, de sfeer, de aandacht, het geduld, de unieke en gevarieerde collectie, en… de verrassend lage prijzen!

Laat jij je verrassen bij the Bride Side?
De uitgebreide* collectie japonnen die wij voeren, aangevuld met onder andere accessoires, bevat alle denkbare stijlen: wijd, kort, strak, bling, romantisch, modern, klassiek, gekleurd enzovoorts.

De bruidsjaponnen zijn verkrijgbaar vanaf maat 32 t/m 58.

2 Ervaringen

10101

Een parel onder de bruidsmode zaken . Daar kunnen nog velen een voorbeeld aan nemen . Vakkundig en liefdevol geholpen door antoinette . En zeer tevreden met mijn droomjurk een super fijne dag gehad.

10101

Wanneer je bij The Bride Side Bruidsmode aankomt, valt er een soort van rust over je. De mooie landelijk gelegen locatie en het vriendelijke ontvangst, zorgt ervoor dat je je snel
op je gemak voelt. Antoinette neemt echt de tijd voor je om jouw wensen aan te horen en je jouw droom jurken te laten passen. Alle tijd besteed ze aan jou, want je bent als enige bruid aanwezig op haar locatie. Heb je wensen voor toevoegingen op je jurk of moet er juist iets af? Zij verzorgt dit allemaal zelf voor jou. Met liefde en passie voor haar vak, zorgt zij er voor dat je als bruid terug denkt een mooie, gezellige en fijne dag van jurken passen.

Door haar persoonlijke benadering, luisterend oor, de vele mogelijkheden en haar engelengeduld, voel je je thuis en geeft ze jou een speciaal gevoel. Jij staat in het stralende middelpunt en laat de jurk jou kiezen.

Pink Lemon Cards