Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Op deze belangrijke dag hoort natuurlijk een mooie en heerlijke taart. Dan zijn jullie bij Sweets for my Sweet aan het goede adres! Met veel liefde, passie en oog voor detail verzorgen wij graag jullie “droom” taart.

Dat DE bruidstaart een lust voor het oog moet zijn is belangrijk, maar nog belangrijker, van welke smaak(en) mogen wij de bruidstaart voorzien?

Daarom stellen wij jullie graag in de gelegenheid om gebruik te maken van een proeverij.

Voor een proeverij maken wij vier proeftaartjes in jullie favoriete smaken. Tevens bespreken wij jullie wensen en een aantal praktische details.

Kijk voor meer informatie op onze website www.sweetsformysweet.nl en wie weet zeggen wij binnenkort wel JA tegen elkaar!

7 Ervaringen

10101

Onze sweet table overtrof onze verwachtingen.
Allereerst hebben we een heerlijke proeverij gehad om de smaak van de taart te kiezen.
Vervolgens hebben we met Patricia overlegd hoe onze taart en sweet table eruit kwam te zien.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Patricia kan de kleur van de taart en/of sweet table zelfs aanpassen naar de themakleuren van de bruiloft.
Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde taarttopper te bestellen.
Wij hebben een topper laten maken van ons logo.

Patricia brengt de taart op locatie en zet alles neer. Je hebt hier geen omkijken naar.

Onze sweet table zag er prachtig uit. Maar het belangrijkste het was allemaal ontzettend lekker!!

De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed!!

Patricia bedankt voor alles!!

9,5101

De bruidstaart was een groot succes! Hij zag er erg mooi uit en smaakte uitstekend. Onze gasten waren ook onder de indruk. Dank je wel voor de goede service! We kijken met veel plezier terug op onze trouwdag. De taart was zeker een van de hoogtepunten.

10101

Wat hebben wij een onwijs mooie en lekkere bruidstaart gekregen van Patricia! Niets was te gek en de service is hier onwijs goed! Echt onwijs bedankt. Tot volgend jaar voor ons eerste jubileum!

9,5101

Toen wij kozen om onze bruidstaart te laten maken door Patricia, kregen we nog een ontzettend leuke proeverij! En omdat we alle smaken zo lekker vonden hebben we gekozen voor 4 verschillende, gewoon omdat het kan!
De taart op onze bruiloft was geweldig mooi, precies zoals wij wilde! En de gasten vonden de taart ook zo lekker, we hebben heel veel complimenten gekregen!! Wij zijn enorm blij met de keuze die wij gemaakt hebben. Voor ons volgende feestje, weten we je weer te vinden!

9,9101

Geweldig! De taart was heerlijk en prachtig! Sommige gasten dachten in eerste instantie dat de taart nep was, omdat hij zo mooi was! Ook de proeverij vooraf was tiptop verzorgd en het contact met Patricia verliep zeer prettig. Een absolute aanrader!

10101

Perfecte heerlijke taart voor ons trouwen. Ik kom superlatieven te kort!

9,9101
Pink Lemon Cards