Wilt u er in uw trouwpak op uw trouwdag op uw allerbest uitzien? Wilt u een uniek maatwerk trouwkostuum, speciaal voor u gemaakt? Wilt u profiteren van vakmanschap en gebruik maken van hoogwaardige materialen? En zou u het liefst tot in lengte van dagen van uw trouwpak willen blijven genieten? Wat is daarop uw antwoord?

Daarom maakt  Suits by Jeanet speciaal voor u een trouwkostuum op maat uit een uitgebreide collectie van stoffen en mogelijkheden zoals volledig keuze in model, kleur en print van de binnen voering en even eventueel het borduren van jullie trouwdatum of jouw eigen naam in het colbert.
Dit alles en nog veel meer zit bij de prijs inbegrepen!

Tot snel in onze winkel.

 

14 Ervaringen

8,0101
9,5101

Voor mijn bruiloft had ik natuurlijk een pak nodig, op aanraden van een maatje van me ben ik maar solo per lui Apeldoorn gegaan!
Eenmaal aangekomen word je bediend en echt niks ontbreekt, de service was echt perfect ,alles is mogelijk hier. Ze geven een eerlijk advies en nemen alle tijd voor je.
Toen kwam het moment dat ik me pak hebt mogen passen! Het zit geweldig!
Nogmaals heel erg bedankt

9,0101

Super geholpen voor mijn trouwpak. Goed advies over welke boord/revers/aantal zakken, eigenlijk over alles waar je als jeans/tshirt drager nog nooit over nagedacht hebt. Leuke (roze) kleur accenten op m’n (zilvergrijze) colbert maar niet te opzichtig zodat het ook later gewoon draagbaar is.

Annelieke en Dennis luisteren echt naar wat je wilt. En ze geven ook helder advies over wat wel en wat niet te doen als je geen standaard postuur hebt (ik ben 2.00m lang en 110 kg)
Hierdoor heb ik geen confectie maat, broek te wijd/te kort en colbert goed maar schouders te breed, of broek goed en colbert veel te strak of mouwen te kort, er is altijd wel iets. Dan kan je wel een standaard business kostuum krijgen met de pantalon in een andere maat als het jasje, maar iets anders dan antraciet of zwart zit er bij de herenmode winkels vaak niet in. Voor ongeveer het zelfde bedrag krijg je bij Solo per Lui iets wat echt past helemaal naar je zin is en (als je dat zelf wil tenminste) niet 13 in een dozijn is. Je hebt omdat het maatwerk is uiteraard een iets langere levertijd, maar die komt Solo per Lui (in tegenstelling tot sommige andere tailors) keurig na. Hemd even iets bijstellen ivm 2 extra vakantiekilo’s is ook geen probleem…

Uitzoeken van kleur blijft wat lastig op basis van een lapje stof, maar het resultaat is boven verwachting. Van de wat meer gangbare kleuren hangt wel een voorbeeld op een pop en meeste variaties in revers, knopen, zakken, etc. zijn ook te zien waardoor het makkelijker wordt om een keuze te maken.

Kortom… meer dan tevreden en kom ooit voor een business suit of iets moois voor een feest zeker terug!

8,5101

Alles prima geregeld en goed afgewerkt.

Afgelopen vrijdag een hoop complimenten gehad over m’n pak,
mede dankzij het professionele advies van Solo per Lui.

9,5101

Afgelopen week heb ik mijn trouwpak opgehaald bij Solo Per Lui samen met mijn vader voor mijn trouwdag op 14 september.
Begin dit jaar zijn wij bij Solo Per Lui om een trouwpak uit te zoeken.
We werden in de winkel enthousiast ontvangen door Dennis en Annelieke.
Zij namen rustig de tijd en gaven ons adviezen en tips zodat alles perfect eruit ziet op mijn bruiloft.
Wat ik erg prettig vond is hun openheid, eerlijkheid en ook gaven zij hun eigen mening wat zij er van vonden.
Ze zijn erg nauw betrokken en denken ook met je mee om de wensen voor je trouwpak zo perfect mogelijk te maken.
Wat ik ook erg gaaf vind is dat de trouwdatum en onze namen in mijn trouwpak is geborduurd.

Ik ben erg tevreden met mijn trouwpak wat ik heb uitgezocht voor mijn trouwdag.
Solo Per Lui is zeker een aanrader om je trouwpak uit te zoeken!

Dennis en Annelieke
Dank je voor jullie services.

9,1101
9,0101

Een top zaak om een professioneel pak aan te laten meten. De service die mede geleverd werd door Dennis was persoonlijk, enthousiast en betrokken. Tevens adviezen voor de rest van de familie gekregen wat betreft de kleding. Een aanrader voor iedereen!

9,0101

Echt super geholpen en een mooi maatpak. Ben er erg blij mee.

10101

Super service !!! Zeker een aanrader !!

Team Apeldoorn
Beste Natasja & Antonio, geniet vandaag van jullie trouwdag en natuurlijk ook van het maatwerk pakje van de kleine man. aan het weer zal het niet liggen wat een prachtige dag zeg.
13-08-15
8,0101

Mijn ervaring is dat ik erg vriendelijk geholpen ben en dat er voldoende tijd is uitgetrokken om het pak samen te stellen met daarbij de juiste uitleg over de stoffen en het geduld waarmee ik geholpen ben. Het was een fantastische ervaring om in de spotlight te worden gezet

10101

Afgelopen week samen met mijn getuige en zus een bezoek gebracht aan Solo Per Lui. We waren hun al op de Love & Marriage beurs tegen gekomen. Zo enthousiast als we daar te woord werden gestaan, werden we ook in de winkel ontvangen. Ze namen rustig de tijd en gaven ook de jurk van mijn aanstaande voldoende aandacht zodat alle details perfect bij elkaar aan zullen gaan sluiten. Hun adviezen en tips waren top, ze zijn eerlijk en zeggen dingen zoals ze zijn. wat ik heel prettig vond en waardoor ik het gevoel krijg dat dit pak perfect bij mij past zowel qua uiterlijk als stijl. Ik ben heel benieuwd, maar heb er alle vertrouwen in dat het over 6 weken precies is wat ik ervan verwacht! 🙂

9,9101
8,0101

ontzettend leuke winkel, mijn man heeft zijn trouwpak daar uitgezocht en was heel blij.
En ik natuurlijk ook! Na de tijd nog een kaartje gestuurd en daar werd ook enthousiast op gereageerd
en hangt bij hun in de winkel 🙂 we raden dit iedereen aan

9,7101

Een prachtig maat pak voor een topprijs. Ik ben dik tevreden.

Pink Lemon Cards