Jullie en Jeanet: de ultieme match

Service staat hoog in ’t vaandel in de van Jeanet. “Níét vier bruiden-Bruidegoms op een rij die aan het passen zijn… we geven je graag persoonlijke aandacht en we maken dan ook maar één afspraak per dagdeel. Ook kun je ‘s avonds bij ons terecht!
Samen met de mensen die je meeneemt lekker ongedwongen kijken en passen onder het genot van een hapje en een drankje. Je wordt altijd door mij (Jeanet) zelf geholpen. Ik werk met het motto ‘aan meepraten hebben niets’ en dus krijg je een objectief advies. Zo komen we samen tot de ultieme match. En dat jullie outfits perfect matchen. Kun je het in de ruime collectie toch niet vinden? Bijna alles kan naar wensen worden gemaakt.

Onze collectie is zeer uiteenlopend; van modern, stoer en eigenzinnig tot klassiek en romantisch. En in alle maten! Regelmatig hebben we acties en showmodellen tegen aantrekkelijke prijzen. En wat accessoires betreft grijpen we nooit mis; die zijn er te kust en te keur om een mooi eindresultaat te creëren. Onze site, die regelmatig wordt vernieuwd, geeft je alvast een voorproefje op de collectie.

Voor de bruidegom hebben we 1001 mogelijkheden.
We stellen d.m.v. voorbeelden en stoffen het perfecte kostuum samen.
Precies zoals jij dat wilt. 2 of 3-delig. Je kiest alles zelf uit. Stof, knopen, etc. Met eventueel initialen en/of je trouwdatum erin geborduurd. We maken het af met een maatshirt en evt. een stropdas.

Dit bieden we ook aan voor de gasten van de bruiloft.
Voor een business of vrije-tijds kostuum kun je ook bij ons terecht.

Tevens ben ik kapster en visagiste. Op je trouwdag kan ik je haar doen en de bruidsvisagie verzorgen. Een uitgebreide proefsessie gaat hieraan vooraf. Wil de rest van de familie ook gekapt worden geen probleem! Informeer naar de speciale arrangementen.

Kortom, alles is mogelijk want er is maar één ding belangrijk: dat jij op je mooist bent, lekker verwend wordt en dat jij je HAPPY voelt.

Tip: Onze kapsalon is geopend voor iedereen.
Je kunt bij ons terecht voor alle soorten kappersbehandelingen, wimpers e/o wenkbrauwen verven, epileren en visagie.

Openingstijden: uitsluitend op afspraak.
Tel: 0575-502032

Lavendelstraat 24
7322 PH Apeldoorn
www.byjeanet.nl -jeanet@byjeanet.nl

14 Ervaringen

8,0101
9,5101

Voor mijn bruiloft had ik natuurlijk een pak nodig, op aanraden van een maatje van me ben ik maar solo per lui Apeldoorn gegaan!
Eenmaal aangekomen word je bediend en echt niks ontbreekt, de service was echt perfect ,alles is mogelijk hier. Ze geven een eerlijk advies en nemen alle tijd voor je.
Toen kwam het moment dat ik me pak hebt mogen passen! Het zit geweldig!
Nogmaals heel erg bedankt

9,0101

Super geholpen voor mijn trouwpak. Goed advies over welke boord/revers/aantal zakken, eigenlijk over alles waar je als jeans/tshirt drager nog nooit over nagedacht hebt. Leuke (roze) kleur accenten op m’n (zilvergrijze) colbert maar niet te opzichtig zodat het ook later gewoon draagbaar is.

Annelieke en Dennis luisteren echt naar wat je wilt. En ze geven ook helder advies over wat wel en wat niet te doen als je geen standaard postuur hebt (ik ben 2.00m lang en 110 kg)
Hierdoor heb ik geen confectie maat, broek te wijd/te kort en colbert goed maar schouders te breed, of broek goed en colbert veel te strak of mouwen te kort, er is altijd wel iets. Dan kan je wel een standaard business kostuum krijgen met de pantalon in een andere maat als het jasje, maar iets anders dan antraciet of zwart zit er bij de herenmode winkels vaak niet in. Voor ongeveer het zelfde bedrag krijg je bij Solo per Lui iets wat echt past helemaal naar je zin is en (als je dat zelf wil tenminste) niet 13 in een dozijn is. Je hebt omdat het maatwerk is uiteraard een iets langere levertijd, maar die komt Solo per Lui (in tegenstelling tot sommige andere tailors) keurig na. Hemd even iets bijstellen ivm 2 extra vakantiekilo’s is ook geen probleem…

Uitzoeken van kleur blijft wat lastig op basis van een lapje stof, maar het resultaat is boven verwachting. Van de wat meer gangbare kleuren hangt wel een voorbeeld op een pop en meeste variaties in revers, knopen, zakken, etc. zijn ook te zien waardoor het makkelijker wordt om een keuze te maken.

Kortom… meer dan tevreden en kom ooit voor een business suit of iets moois voor een feest zeker terug!

8,5101

Alles prima geregeld en goed afgewerkt.

Afgelopen vrijdag een hoop complimenten gehad over m’n pak,
mede dankzij het professionele advies van Solo per Lui.

9,5101

Afgelopen week heb ik mijn trouwpak opgehaald bij Solo Per Lui samen met mijn vader voor mijn trouwdag op 14 september.
Begin dit jaar zijn wij bij Solo Per Lui om een trouwpak uit te zoeken.
We werden in de winkel enthousiast ontvangen door Dennis en Annelieke.
Zij namen rustig de tijd en gaven ons adviezen en tips zodat alles perfect eruit ziet op mijn bruiloft.
Wat ik erg prettig vond is hun openheid, eerlijkheid en ook gaven zij hun eigen mening wat zij er van vonden.
Ze zijn erg nauw betrokken en denken ook met je mee om de wensen voor je trouwpak zo perfect mogelijk te maken.
Wat ik ook erg gaaf vind is dat de trouwdatum en onze namen in mijn trouwpak is geborduurd.

Ik ben erg tevreden met mijn trouwpak wat ik heb uitgezocht voor mijn trouwdag.
Solo Per Lui is zeker een aanrader om je trouwpak uit te zoeken!

Dennis en Annelieke
Dank je voor jullie services.

9,1101
9,0101

Een top zaak om een professioneel pak aan te laten meten. De service die mede geleverd werd door Dennis was persoonlijk, enthousiast en betrokken. Tevens adviezen voor de rest van de familie gekregen wat betreft de kleding. Een aanrader voor iedereen!

9,0101

Echt super geholpen en een mooi maatpak. Ben er erg blij mee.

10101

Super service !!! Zeker een aanrader !!

Team Apeldoorn
Beste Natasja & Antonio, geniet vandaag van jullie trouwdag en natuurlijk ook van het maatwerk pakje van de kleine man. aan het weer zal het niet liggen wat een prachtige dag zeg.
13-08-15
8,0101

Mijn ervaring is dat ik erg vriendelijk geholpen ben en dat er voldoende tijd is uitgetrokken om het pak samen te stellen met daarbij de juiste uitleg over de stoffen en het geduld waarmee ik geholpen ben. Het was een fantastische ervaring om in de spotlight te worden gezet

10101

Afgelopen week samen met mijn getuige en zus een bezoek gebracht aan Solo Per Lui. We waren hun al op de Love & Marriage beurs tegen gekomen. Zo enthousiast als we daar te woord werden gestaan, werden we ook in de winkel ontvangen. Ze namen rustig de tijd en gaven ook de jurk van mijn aanstaande voldoende aandacht zodat alle details perfect bij elkaar aan zullen gaan sluiten. Hun adviezen en tips waren top, ze zijn eerlijk en zeggen dingen zoals ze zijn. wat ik heel prettig vond en waardoor ik het gevoel krijg dat dit pak perfect bij mij past zowel qua uiterlijk als stijl. Ik ben heel benieuwd, maar heb er alle vertrouwen in dat het over 6 weken precies is wat ik ervan verwacht! 🙂

9,9101
8,0101

ontzettend leuke winkel, mijn man heeft zijn trouwpak daar uitgezocht en was heel blij.
En ik natuurlijk ook! Na de tijd nog een kaartje gestuurd en daar werd ook enthousiast op gereageerd
en hangt bij hun in de winkel 🙂 we raden dit iedereen aan

9,7101

Een prachtig maat pak voor een topprijs. Ik ben dik tevreden.

Pink Lemon Cards