UNIEKE TROUWPAK EXPERIENCE

Suits at Sea; een mancave voor toffe trouwpakken, trouwpak advies en een leuke beleving voor de bruidegom.

Yeah, je gaat trouwen; tof hoor! Als bruidegom wil je er natuurlijk top uitzien in je trouwpak. Bij Suits at Sea is de Style Artist, met meer dan elf jaar ervaring in trouwpakken, zich daar heel erg goed van doordrongen. Vandaar dat we je persoonlijk adviseren op gebied van style en mode – waarbij we goed kijken naar jou als persoon – om zo een uniek trouwpak te maken, die perfect bij jou én de bruid past.

TOPLOCATIE

Suits at Sea heeft een penthouse omgebouwd tot soort van mancave, waar je als man tijdens het samenstellen van jouw trouwpak lekker kunt relaxen met een biertje aan de bar. Je krijgt bij Suits at Sea beargumenteerd advies over mode en style, zonder dat andere klanten je storen. Vandaar dat we je vragen om vooraf even een afspraak te reserveren. Dit kan je heel eenvoudig online doen via onze website.

TopTip: check de website van Suits at Sea!

13 Ervaringen

10101

Met mijn zwager mee geweest voor een trouwpak. Super geholpen door Lloyd die vol enthousiasme te werk gaat. Met een hoop kennis van zaken en aandacht voor de klant zorgt hij ervoor dat er een model uit komt dat aan alle wensen voldoet.
Eind resultaat was top en ook het kleine beetje verstel werk om het pak nog beter te laten zitten is geen enkel probleem om te verzorgen.
Een aanrader voor de mensen die op zoek zijn naar een mooi pak.

10101

Voor een trouwpak van je dromen moet je zeker bij Suits at Sea zijn. Lloyd geeft goed advies, luistert naar je wensen en neemt alle tijd voor je, en hij is gevestigd op een mooie locatie.

Dus voor een trouwpak naar eigen wens moet je bij Suits at Sea zijn!

10101

Zoals Lloyd het zelf al zegt het is werkelijk waar een beleving. Ik ben iemand die normaal gesproken echt geen man die een pak draagt , maar hij heeft het voor elkaar gekregen om me een prachtig pak aan te meten en waar ik me ook nog eens prettig in voel ook.

Suits at Sea is zeker niet de goedkoopste maar je pak is elke euro waard. Dus ik kan alleen maar zeggen voor ieder die een UNIEK pak wil ga naar Suits at Sea.

10101

Lloyd is een hele enthousiaste en toffe gast die perfect hielp aan het perfecte pak! Lloyd gaat heel ver en is een perfectionist.. Op deze unieke locatie aan Het Veluwemeer heerlijk in alle rust en ongedwongen tot het perfecte pak gekomen. Nu wachten op het moment dat hij klaar is en ik hem mag gaan bewonderen.. ik kijk er nu al naar uit!! Tot snel Lloyd!!

10101

Erg mooi om op zo’n locatie een pak te laten aanmeten…..Prima geholpen,en denkt mee wat je graag wilt!

10101

Vandaag geslaagd voor een maatpak. Super locatie, erg gastvrij en een top ervaring, een echte aanrader!

9,9101

Ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen ben. Er werd goed naar me geluisterd en rustig de tijd genomen, waardoor alles lekker ongedwongen aanvoelde. Het resultaat is een mooi klassiek en beetje traditioneel trouwpak, maar toch ook met een moderne touch door een aantal hele leuke speelse details! Lloyd heeft mijn wensen erg creatief weten te verwerken, compliment! En er is zelfs ook nog een persoonlijke tekst in de voering van mn pak en op mn overhemd geborduurd, erg leuk allemaal. Ook wilde ik niet zo’n heel strak getailleerd pak en daar heeft Lloyd goed rekening mee gehouden door een iets wijdere pasvorm te maken. Ik kan me er lekker in bewegen, dus dat voelt voor mij zeer prettig. Al met al een hele goede en positieve ervaring!

(Enige minpuntje vind ik de website; daar zie je namelijk niet hoe mooi de winkel is en hoe mooi de pakken van kwaliteit en afwerking zijn)

10101

Ik heb/had niks met pakken, maar dit was echt wel even leuk!

Ik ben via internet terecht gekomen bij Suits at Sea en online een afspraak gemaakt. Bij de eerste afspraak was het even onduidelijk, maar we werden direct netjes opgehaald. En dan kom je binnen; wauww!! Van pakken heb ik geen verstand, dan moet je bij Lloyd zijn..maar ik vind dat mijn trouwpak supermooi geworden is! Met een paar unieke details ook. En mn schoonzus is al helemaal wild enthusiast! Bedankt voor alles Lloyd!

Gr. M.

10101
10101

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Suits at Sea. Het is een nieuw concept, maar wat mij betreft zeer geslaagd. De ‘winkel’ heeft een prachtig uitzicht! En ook de kwaliteit en afwerking is top, mijn trouwpak is getailleerd en dat vond ik erg belangrijk. Toen ik voor de pasafspraak kwam, was ik zeer benieuwd wat me te wachten stond, maar het was echt een ‘wauw’ moment! Ik ben helemaal enthousiast over mijn unieke trouwpak op maat! Het zat ook gewoon direct helemaal goed, echt top. Ze hebben een onderscheidende collectie trouwpakken die nergens anders ziet en Lloyd weet dat goed te vertalen naar jouw smaak en situatie. Lloyd, bedankt voor je advies en service!

Groetjes en succes!

10101

Voor mijn bruiloft een trouwpak op maat laten maken bij Suits at Sea / Lloyd.

Na eerst bij de meer ‘reguliere’ trouwzaken te zijn geweest, een afspraak met Lloyd gemaakt.
Al vrij snel werd mij duidelijk dat mode en dan met name maatpakken een passie zijn van Lloyd.

Bij het eerste gesprek de wensen voor mijn trouwpak uiteengezet bij Lloyd.
Ik wilde graag een overwegend zwart pak met een zwart overhemd en een bijzondere stropdas.

Eigenlijk komt het erop neer dat geen wens te gek is en alles geregeld kan worden.
Mijn ervaring is dat er geluisterd wordt naar de wensen van de klant, maar dat Lloyd wel zijn mening durft te geven.

Bij mij heeft dit geleid, tot een naar mijn mening, uniek trouwpak met een aantal bijzondere verassingen/details.
In de kraag, op de mouwen en zelfs in de gulp waren de initialen van mijn vrouw en mij verwerkt.

Ik ben nog geen pak van dezelfde stof of met dezelfde voering en stiksels tegengekomen.
Door Lloyd werd er zelfs een bijpassende maar toch unieke stropdas bij mijn pak geleverd.

Ik heb louter enthousiaste reacties op mijn kostuum gekregen waarvoor mijn dank!

Ik kan het iedere man aanraden om voor een pak op maat langs Suits at Sea te gaan!

10101

Echt een leuke ervaring! Heel vernieuwend en persoonlijk, op alle fronten een Top tent, zeker aan aanrader voor je trouwpak! Kwaliteit en afwerking is ook top notch, helemaal happy met mn trouwpak op maat. Lloyd, bedankt voor je top advies en dat je gewoon zegt wat je vindt!!

9,9101
Lloyd - Suits at Sea
Hi Freek! Leuk dat je een review achter gelaten hebt man; thanks! En fijn dat je zo enthousiast bent over jouw unieke trouwpak :-) Veel draagplezier op je bruiloft!
03-01-17
Pink Lemon Cards