Trouwpak Experience in de ManCave van Suits at Sea.

TOFFE BELEVING OP EEN TOPLOCATIE

Als je winkelen en pakken passen niet echt leuk vindt, dan is Suits at Sea wellicht wél leuk voor jou! Het is namelijk geen traditionele trouwpakken winkel, maar een luxe ingerichte ManCave op een toplocatie aan het Veluwemeer. Onze bruidegoms ervaren het als een leuk uitje. Ongedwongen, ontspannen en uiteraard kan je ‘versterking’ meenemen. Wij zorgen voor een lekker happie en sappie, terwijl jullie lekker aan bar zitten en genieten van zowel de entourage als het spectaculaire uitzicht over het water, eialndjes en de jachthaven.

STYLE ADVIES OP MAAT

Een trouwpak uitzoeken brengt wat andere overwegingen met zich mee dan winkelen voor een normaal kledingstuk. Bij Suits at Sea zijn we ons daarvan bewust en krijg je daarom persoonlijk mode en stijladvies, in een relaxte omgeving. We inventariseren eerst rustig wie je bent, wat je mooi vindt en wat je goed staat qua kleurtype. Samen kiezen we vervolgens de stof, style en stiksels, zodat jouw trouwpak passend en persoonlijk wordt. Daarna bepaal je zelf de details van jouw bijzonder trouwpak op maat. Hierdoor wordt het echt jouw pak en dat straal je uit.

UNIEK TROUWPAK

Omdat je bij Suits at Sea jouw trouwpak op maat laten maken en we dit speciaal afstemmen op jou als individu, heb je altijd een bijzonder trouwpak. Uiteraard zorgen we vooral dat jij als bruidegom goed voor de dag komt op jullie trouwerij. Dit doen we door de pasvorm, kleur en style details af te stemmen op jouw kleurtype en postuur. Maar juist ook dat het jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Om dat te kunnen waarmaken heeft Suits at Sea een enorm uitgebride collectie, zodat we altijd iets kunnen maken wat bij jouw stijl past. Daarnaast coördineren wij dat jouw trouwpak mooi combineert met de trouwjurk van jouw bruid en eventueel met het thema van jullie bruiloft. Kwaliteit zit in de details.

LET’S PLAY

Het samenstellen van je exclusieve trouwpak doen we samen, lekker informeel en in een ongedwongen sfeer. Lekker modern, interactief en superleuk om te doen. En jij ziet direct hoe jouw pak op maat er in detail uit komt te zien. Luxe voor mannen die gaan trouwen en net ff iets anders willen dan de buurman.

Zij zei ‘ja’ tegen jou…Zeg jij ‘ja’ tegen ons? 😉

INFORMATIE en INSPIRATIE

Neem eens een kijkje op de website www.SuitsAtSea.nl. Hier vind je meer informatie en inspiratie over onze bijzondere trouwpakken!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Reserveer via onze website jouw Trouwpak Experience in de ManCave, bel ons op 0321-841050 of app met Lloyd via 06-42240989.

Kom gezellig langs in de ManCave aan ’t Veluwemeer en geniet van een ware Trouwpak Experience!

Suits at Sea is natuurlijk niet voor niks beoordeeld als de beste trouwpakken winkel van Nederland; ervaar het zelf, bezoek de ManCave!

10 Ervaringen

10101

Suits at Sea is een unieke ervaring en overtreft op alle fronten de verwachtingen! De locatie is geweldig, direct aan het water met een prachtig uitzicht! Lloyd is bijzonder gastvrij maar bovenal een professional met een gigantische kennis van stoffen, styling, mode en onderscheidend vermogen. De ManCave is geweldig en van alle gemakken voorzien, ook een lekker hapje en drankje zijn voorzien. Zeker voor iedereen, die op zoek is naar een uniek pak, een absolute aanrader. Lloyd neemt alle tijd om alle wensen, ideeën en mogelijkheden te bespreken. Na een goede intake wordt er stap-voor-stap toegewerkt naar een geweldig resultaat. Werkelijk alles is mogelijk maar Lloyd overtreft dit zelfs met enkele waanzinnige details! De communicatie is erg goed, afspraken worden nagekomen en geen gekke verrassingen. Ieder bezoek bij Lloyd is een beleving, een uitje waar je met een grote glimlach aan terugdenkt. Absoluut de nummer 1 voor trouwpakken!!

10101

Lloyd, je bent gewoon de top van de top man. De ervaring die je mannen geeft is ongeëvenaard. Niet alleen in pakken-land, maar ten opzichte van alle andere koopervaringen die er zijn.

Man, je kan een huis kopen, een dure auto, of wat dan ook. Het stelt geen reet voor in vergelijking met hoe het is in de Mancave man…

10101

Zoek je net als mijn mannetje een bijzonder trouwpak? 😍 Niet zo stijf standaard pak. Nou, dan is dit wel echt DE plek! Het kost even iets maar dan krijg je ook echt wat zeg! Wat een bijzondere ervaring met Lloyd en het pak is ver boven verwachting, echt toppie! 👌🏼

10101

De kleren maken de man. Het vakmanschap van Lloyd doet dit spreekwoord eer aan. Het pak stijgt ver boven ieders verwachting uit. Een geweldige ervaring!

10101

Superleuke ervaring bij Lloyd. Prachtig trouwpak aan laten meten op basis van een staaltje, voering, knopen, stiksel en een hoop lol. Lloyd rocks 👊🏻

10101

Super locatie! Unieke beleving! Goed advies en denken super mee met je! Zeker een aanrader voor toekomstige bruidegommen die de lat net even hoger willen leggen voor zichzelf als het gaat om “de” dag van je leven! In ieder geval bedankt voor mijn unieke pak!

10101

Ik kan Lloyd ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar iets anders dan een standaard trouwpak. Hij is een kunstenaar en zal ervoor zorgen dat je er op je allerbest uitziet en je zelfverzekerd voelt op je grote dag. Neem de sprong en laat Lloyd zijn magie doen, je zult er geen spijt van krijgen!

10101

Lloyd wil graag dat naast de trouwjurk van de bruid ook het pak van de bruidegom onderwerp van gesprek wordt in de voorbereiding op een bruiloft! En dat is gelukt!!! Wekenlang was iedereen nieuwsgierig en was het pak onderwerp van gesprek, en toch werden alle verwachtingen overtroffen toen iedereen het pak zag.

Een dikke 10!

10101

Super ervaring van begin tot eind, top service, goed contact, goed bereikbaar en bovendien top kwaliteit maat pak! Alles naar wens en zeer tevreden! Na het passen van mijn pak wilde ik mijn spijkerbroek niet meer aan, dit omdat het pak zo lekker zit! Aanrader voor iedereen die een ervaring wil hebben bij het uitkiezen van zijn pak!

10101

Lloyd maakt originele pakken die de aandacht trekken op de bruiloft. Ik dacht dat alle aandacht naar de trouwjurk van mijn vrouw zou gaan, maar de gasten wilden ook steeds maar de stof van mijn pak voelen. Het pak zat als gegoten bij de eerste keer passen. Lloyd luistert goed naar je wensen en helpt je met ideeën. Hij is niet bang om voor je outside-the-box te denken. Tip: ga hierin mee, dan wordt het fantastisch!

Pink Lemon Cards