Trouwlocatie
Jullie bruiloft belooft een onvergetelijke dag te worden, één van de mooiste uit jullie leven. LEV by Mike biedt alles wat een trouwlocatie nodig heeft. Met haar rustieke en romantische ligging aan het water en tussen groen is het dé locatie voor culinair genieten en spetterend feesten! Wij zijn officieel benoemd tot Huis der Gemeente en dit houdt in dat je er zowel binnen als buiten aan het water je huwelijk kan laten voltrekken. Aansluitend de ceremonie zijn er talrijke mogelijkheden om er voor jullie zelf en voor jullie gasten een onvergetelijke dag van te maken.

Trouwen voor de wet
Stellen die in LEV by Mike willen trouwen kunnen zowel binnen als buiten een mooie plek reserveren via de medewerkers van de burgerlijke stand Winterswijk. Voor bezichtiging van de trouwlocatie en een persoonlijke kennismaking kunnen aanstaande bruidsparen zelf contact opnemen met LEV by Mike.

Een feest om nooit te vergeten. Dat geef je bij LEV by Mike ! Twee verdiepingen met eindeloos veel mogelijkheden. Wanneer restaurant, kookstudio en terrassen gecombineerd worden kunnen hier ruim 300 feestvierders terecht. Een aangeklede borrel, een uitgebreid sitting of walking dinner of een spectaculaire kookshow met ‘live’ klaargemaakte gerechten. Kies jij maar! Bij mooi weer openen we uiteraard de deuren naar het riante mediterrane terras: de perfecte plek voor sfeervolle buitenborrels en diners.

1 Ervaringen

10101

Vorig jaar juni zijn wij bij De Strandlodge getrouwd. Een onvergetelijke dag, die door de uitstekende service van het team van de Strandlodge nog mooier werd.
We hadden direct een goed gevoel toen we voor een eerste kennismaking binnenliepen. De locatie is natuurlijk geweldig en biedt je veel mogelijkheden voor een prachtige dag, zowel binnen als buiten. Maar ook (of juist!) het personeel is essentieel voor een dag met een gouden randje. En dat zat meer dan goed. Mike en Donique dachten goed met ons mee en niets was te gek.
De dag zelf was tot in de puntjes verzorgd. Het team voelt de sfeer van de dag goed aan en speelt daarop in indien nodig. We hebben een heerlijke dag gehad, en ons geen moment druk gemaakt om iets anders dan onszelf en onze liefde 🙂

Een paar weken geleden hebben we ons 1-jarig jubileum gevierd met een heerlijke avond bij de Strandlodge. En ook toen zijn we flink in de watten gelegd. De persoonlijke benadering die ons ook toen weer ten deel viel (een felicitatiekaartje op tafel, bubbels van het huis, felicitaties van iedereen die ons bediende) maakt voor ons echt het verschil met een ‘standaard’ locatie. Uitstekende klantgerichtheid en heerlijk eten verwacht je wellicht van een zaak met een Michelin-ster. Maar waar wij vooral van houden is de combinatie hiervan met een gezonde portie Achterhoekse nuchterheid en laagdrempeligheid.

Als we onze trouwdag nog eens over mochten doen dan zouden we zonder twijfel weer naar de Strandlodge gaan. Kortom: een absolute aanrader voor een perfecte dag!

Pink Lemon Cards