Stralend Middelpunt

Wil je een aanzoek doen, heb je een bruiloft te plannen of wil je een ander feest organiseren en
* kun je wel wat hulp gebruiken bij de voorbereidingen?
* mis je net dat ene idee wat het aanzoek of feest speciaal maakt?
* wil je de functie van ceremoniemeester niet bij een familielid of vriend neerleggen, omdat je deze ook volledig wil laten meegenieten?
Dan wordt het tijd Stralend Middelpunt in te schakelen!

Als je een bruiloft te plannen hebt, een huwelijksaanzoek wil doen, een kraamfeest, babyshower, vrijgezellenfeest of jubileumfeest wil geven, dan kun je vaak wel wat creativiteit en hulp gebruiken.

Het organiseren van een bruiloft of ander evenement kost veel tijd en energie, hoe leuk het ook is.Tegenwoordig leggen mensen de voorbereidingen steeds vaker in handen van een professional. Zo kunnen ze zich zo zorgeloos mogelijk richten op die bijzondere, feestelijke gelegenheid.

Bij Stralend Middelpunt draait het om jou. Marian Krook-Lievestro van Stralend Middelpunt is ceremoniemeester, weddingplanner, aanzoekregisseur en partyplanner. Ze plant, organiseert en coördineert festiviteiten, waarbij één of meerdere personen het stralend middelpunt is/zijn. Op een persoonlijke en professionele manier brengt ze al je wensen en ideeën tot werkelijkheid.

Stralend Middelpunt is thuis op de Veluwe, in Gelderland en Overijssel en met name de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Ook elders in Nederland en in het buitenland weet zij de juiste leveranciers te vinden en is Marian de juiste persoon om de gehele of gedeeltelijke organisatie aan uit handen te geven.

2 Ervaringen

10101

ja het was erg leuk

10101

Wij kunnen Marian echt aanbevelen!

Pink Lemon Cards