Niks is vreemd; alles kan en alles mag! Dat is wat voor mij als professionele weddingplanner telt.
Jullie zijn het middelpunt gedurende het voortraject en de fases daarna. Ik luister graag naar jullie wensen. Alles is mogelijk bij Sparkling Weddingday!

Gedurende de periode zal ik jullie begeleiden en adviseren waar nodig en natuurlijk al jullie wensen in vervulling laten gaan. Plannen en organiseren zit in mijn bloed! Geen zorgen dus!

Als professionele weddingplanner ken ik alle kneepjes van het vak. Ontspannen naar iets moois toe werken staat centraal. Ik sta volledig tot jullie beschikking. Ik vind het belangrijk dat jullie genieten van alle momenten in deze periode. Waar jullie ook mogen trouwen, ik reis met jullie mee en zal er voor jullie zijn. Ik ben jullie steunpilaar en jullie mogen “loslaten”.

Daarnaast zijn jullie niet alleen verzekerd van een perfect georganiseerde huwelijksdag maar ook is het mogelijk om mij in te schakelen als ceremoniemeester op jullie dag zelf. Alle gasten mogen ontspannen toeleven naar het grote moment waar allen en vooral jullie naar uitkijken. Geen geregel met familie over wie deze taak op zich moet nemen. Ik ben al vanaf het begin bij jullie wensen betrokken en zal daarom ook perfect de taak op mij kunnen nemen als ceremoniemeester.

Ik vind het heel erg bijzonder om eventueel ook jullie trouwambtenaar te mogen zijn. Ik heb jullie de afgelopen maanden al mogen leren kennen en kan een mooie intieme en persoonlijke twist meegeven.

Ook voor jubilea sta ik tot jullie beschikking. Heerlijk genieten met familie en vrienden op een bijzondere locatie om elkaar nogmaals het ja-woord te mogen zeggen, dat is toch bijzonder? Hierbij is het mogelijk om mij voor diverse rollen in te schakelen en zal ik jullie wensen als leidraad gebruiken.

1 Ervaringen

9,9101
Pink Lemon Cards