Spaay Fotografie

Jullie gaan trouwen gefeliciteerd! Vol enthousiasme en creativiteit maken wij al meer dan 25 jaar trouwreportages (voorheen Foto Studio De Lek). Vakkundig, betrokken en sociaalvaardig zijn wij aanwezig op jullie dag zonder op te vallen. Wij werken niet alleen in Capelle aan den IJssel, maar geheel Zuid Holland is voor ons bekend terrein. Spontane foto’s, details & intieme sfeeropnames wisselen elkaar af en op jullie wensen afgestemd. Wij kunnen de beelden verwerken in de mooiste albums met ”echte” foto’s of digitaal gedrukte boeken. Toonaangevend zijn wij in het bewerken van foto’s en altijd weer opzoek naar nieuwe technieken. Wij laten de lay-out vooraf aan jullie zien, maken aanpassingen met jullie inbreng alvorens het trouwalbum te bestellen.

Ook voor uw videograaf bent u bij Spaay-Fotografie aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het maken van videoreportages. Laat uw reportage door ons verzorgen en u ontvangt een compleet gemonteerde versie op DVD voorzien van uw favoriete muziek incl. een korte clip van 4 a 5 min.

Tevens verzorgen wij steeds vaker de fotografie voor de trouwkaart, op deze wijze geeft u uw uitnodiging een persoonlijk tintje. Terwijl u aan het diner zit kunnen wij ook uw bedankfoto verzorgen, voorzien met een persoonlijke tekst.

Duidelijkheid daar staan we voor, wij spreken een prijs met u af en daar doen we het voor. Achteraf geen meerprijs voor kilometers of extra foto’s. Wij hebben div. soorten albums incl. fotografie(5 a 6 uur) v.a. € 995,- Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak om onze diverse albums te bekijken en de vele mogelijkheden te bespreken! Wij verwelkomen u graag in onze studio.

Van uw favoriete foto maken wij de mooiste wand decoraties, onder andere op steiger hout en acryl gecombineerd met aluminium!

1 Ervaringen

9,9101
Pink Lemon Cards