Wie ben ik eigenlijk??? Altijd een lastige vraag, leg jezelf maar eens uit in een paar woorden. Dat lukt de een beter dan de ander. En voor iemand die in de techniek (engineering) is afgestudeerd, een beste opgave. Technische mensen staan nou eenmaal niet bekend om hun grote sociale talenten. Het geluk had ik echter dat ik tijdens mijn studie een Minor deed aan fotojournalistiek. Ik vond fotografie altijd al fantastisch en dan vooral het vast leggen van dat ene moment. Maar wat ik toen niet besefte was dat je niet dat ene moment kan vast leggen zonder er te zijn en je erin te mengen.

Wat is begonnen bij een Minor is van hobby door gegroeid naar fantastische baan. Ik geniet van de drukte tijdens een bruiloft. NU presteren anders is het moment verloren. Je kan moeilijk om nog een "eerste" kus vragen. Tijdens een bruiloft zijn de emoties puur en eerlijk. En dat vind ik het mooiste om vast te leggen.

Niet alleen de hobby is doorgegroeid maar ook mijn apperatuur. Waar ik tijdens de Minor met een Canon 400D liep met een zoom lens loop ik nu met een Canon 1Dx II en een set primes. Ik hou enorm veel van het scherpte diepte spel en tegen licht dat zie je terug in mijn stijl. Je zult bij mij niet snel een foto zien waarin alles scherp is.

1 Ervaringen

9,5101
Pink Lemon Cards