OMDAT JULLIE MEEST SPECIALE DAG BIJZONDERE COMMUNICATIE VERDIENT
Hoi mijn naam is Loes Evertzen, weddingstationery maken is voor mij werken met mijn hart!

Door mijn eigen bruiloft ben ik in contact gekomen met een fantastische Weddingplanner/stylist die mijn wereld na een vraag op zijn kop zette: ‘waarom ga je hier niet iets mee doen?!’ Het wedding-virus was overgesprongen want ik vond het al heel leuk om met mijn eigen bruiloft bezig te zijn, wat als ik andere mensen ook zó blij mocht maken? Zo is Silver Lining geboren. Ik was al meer dan 10 jaar werkzaam in het ontwerp vak en nu mag ik mijn passie mijn werk noemen.

Mijn aanpak is uiterst persoonlijk en ik pik de kleinste nuances op om jullie stijl zo eigen en uniek mogelijk te maken. Die stijl doorvertalen naar een uitnodiging of complete stationery (of huisstijl voor de bruiloft) geeft mij enorm veel voldoening. En daar stopt het niet, ik werk samen met jullie stylist en zelfs met degene die de taarten maakt om zo tot een prachtig geheel te komen waar alles naadloos op elkaar aansluit. Van kaarten op speciaal papier tot je uitnodiging op plexiglas, op linnen of op een spiegel.

Herken je jezelf hierin en wil jij ook graag dát ontwerp wat past bij de dromen van jullie dag, mail, app of bel me dan snel!

8 Ervaringen

10101

Loes Evertzen heeft geweldig naar onze wensen geluisterd en het thema van onze bruiloft (Delftsblauw) perfect verwerkt in een unieke en originele uitnodiging. We zijn er zelf superblij mee en krijgen nog elke dag complimenten van onze gasten over onze mooie kaart. Verder reageert ze altijd supersnel op zowel mails als apps en is ze altijd bereid een stapje verder te gaan voor je. Kan haar zeker aan iedereen aanraden!

Loes .
Bedankt, jullie zijn schatten! Niet alleen zijn jullie half Nederland doorgereden voor een heel leuk gesprek maar jullie hadden hele leuke ideeen over jullie unieke dag waardoor we samen tot een bijzonder ontwerp zijn gekomen! Bedankt voor het vertrouwen <3
09-01-18
9,0101

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Loes. In een startgesprek hebben we aangegeven wat we leuk vonden en wat we graag terug wilden zien. Het was even puzzelen voor Loes en met twee perfectionisten als bruidspaar had ze het niet makkelijk met ons. Maar ze bleef enthousiast en heeft net zo lang door gewerkt aan onze kaart totdat deze perfect was voor ons!
Dit bracht een verhoging van de afgesproken kosten met zich mee, maar dit hadden wij er zeker voor over. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Loes .
Bedankt voor jullie lieve en lovende woorden! Het was een hele leuke en leerzame ervaring om jullie bijzonder unieke kaart te maken! Bedankt voor jullie vertrouwen <3
12-10-17
10101

Loes denkt met je mee, is creatief, altijd bereid om nog een stapje extra te zetten en bovenal ook nog eens een topmens. Ze reageert altijd heel snel, wat heel fijn samenwerken is omdat je zo heel snel kan sparren. Eigenlijk alleen maar lof voor haar, absoluut een aanrader als je one of a kind, originele prachtige kaarten wilt hebben die met liefde gemaakt zijn!

Loes .
<3
29-09-17
10101

Helemaal top! Loes is erg toegankelijk en levert prachtige producten. Wij zijn erg tevreden en kunnen Silver Lining aan iedereen aanraden.

Loes .
<3
27-09-17
10101

Loes van Silverlining is een topper! Zij luistert zo goed naar je wensen en weet dit om te gieten in een geweldig resultaat. Met de inzet van Loes weet je zeker dat je een resultaat krijgt waar je heel erg blij mee bent! Het is uniek! Ook de prijs-kwaliteitverhouding is goed! De service die Loes levert kan niet beter, zij reageert altijd supersnel en zorgt dat je vraag snel wordt beantwoord.

Mijn gasten vonden de kaart die ze heeft ontworpen supermooi, we hebben er heel veel leuke reacties op ontvangen!

Loes .
<3
27-09-17
10101

Loes luisterd goed naar haar klanten waardoor ze zich goed kan inleven. Dit zie je zeker in het resultaat terug. Alles was in 1x perfect. Bedankt Loes!

Loes .
<3
27-09-17
10101

Wij werken al enige tijd met Loes/ Silver Lining samen. Zij weet altijd precies de juiste stationary te ontwikkelen die bij de styling past die wij ontworpen hebben. Dit doet zij met veel enthousiasme, niet alleen voor bruiloften maar ook voor events. Niet voor niets prijzen wij Silver Lining altijd aan bij onze klanten.

Loes .
<3
27-09-17
9,9101
Loes .
Bedankt lief <3
05-04-17
Pink Lemon Cards