Wat leuk! Jullie gaan trouwen of gaan een geregistreerd partnerschap aan. Dit is een hele grote, belangrijke stap in jullie leven. Op de grote dag willen jullie dat alles klopt. Dus óók je trouwambtenaar.
Op zoek naar een vrolijke, authentieke BABS om samen de liefde te vieren met jullie als stralend middelpunt? Als trouwambtenaar mag ik de ceremonie regisseren en jullie liefde voor elkaar vertalen in woorden.
Wanneer jullie speciale dag in zicht is, kom ik graag bij jullie langs om een perfect beeld te krijgen van jullie liefdesverhaal. Van de eerste ontmoeting tot aan nu. Samen kunnen we dan kijken wat jullie wensen zijn voor de ceremonie. Volg jullie hart, want het is jullie dag! Maar ik denk natuurlijk ook graag met jullie mee!
Het is aan mij om jullie en jullie familieleden en vrienden te verrassen met jullie liefdesverhaal met als doel: een leuke ongedwongen spontane ceremonie met een lach en een traan en interactie met jullie dierbaren. Van jullie speech maak ik een persoonlijk en betekenisvol verhaal, met natuurlijk de nodige humor.
Op de grote dag zullen jullie worden overladen met liefde, emoties en gevoelens. Deze dag moeten jullie zeker gaan genieten van alles wat er gebeurt.
En of jullie nu een grote bruiloft geven met veel gasten, of juist een intiem groepje van naaste familie en vrienden… We gaan er samen met de gasten een feestje van maken en onvergetelijke herinneringen van jullie dag maken!
Ik vier graag met jullie de liefde ongeacht wie jullie zijn.
Laat de hoeveelheid liefde in de wereld groeien door zelf liefdevol te wezen.

3 Ervaringen

10101

We zijn heel blij dat we Jaqueline Gremmer hebben gekozen als onze trouwambtenaar. Ze is een leuke vrouw, spontaan, enthousiast en heeft een grappig Gronings tintje. Ze heeft ons heel persoonlijk benaderd en we hebben gezellige gesprekken gehad in de voorbereiding. Ze denkt echt met je mee en luistert naar je wensen. Ze heeft ons liefdesverhaal prachtig verteld tijdens de ceremonie, met humor, emotie en interactie met onze gasten. We hebben veel complimenten gekregen over haar speech en de sfeer die ze creëerde. Onze trouwerij in Leek te Borg Nienoord was mede dankzij haar een onvergetelijke dag. We raden haar zeker aan als je op zoek bent naar een vrolijke, authentieke en professionele BABS. Jaqueline, bedankt dat je onze liefde hebt gevierd met ons!

10101

Op 1 juni 2023 mochten wij ons jawoord geven onder leiding en toezicht van Jacquelien.
Van te voren in augustus 2022 hebben we een kennismakingsgesprek gehad waar eigenlijk meteen uit kwam dat de klik goed was en wij heel graag Jacq als Babs wilden.
Jacquelien denkt mee, geeft een gerust gevoel, brengt humor en draagt een super goeie energie met zich mee.
Na een half jaar ongeveer nog eens een afspraak met z’n drieën te hebben gehad over ons verhaal werd het spannende en ook het leuke wachten op hoe Jacquelien haar speech zou voordragen.
Het was in één woord: geweldig! Serieus afgewisseld met wederom de humor.
Het had niet mooier gekund!
Voor elk volgende bruidskoppel: bij Jacquelien zit je 100% goed! Want zoals haar motto luid: Share The Love en dat doet ze!

Liefs,
Dennis en Ryanne

10101

Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd door Jacquelien. Zij heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag is geweest! De gesprekken die wij voorafgaand met haar hebben gevoerd voelden direct erg vertrouwd. Door haar was onze ceremonie liefdevol en persoonlijk!

Pink Lemon Cards