Videozuil voor een origineel gastenboek voor uw bruiloft!

Videozuil, ook wel “wenspaal” of “videopaal” genoemd, is een digitaal gastenboek. Gasten op bijvoorbeeld uw huwelijk, jubileum of een reünie kunnen zeer eenvoudig een videoboodschap in de videopaal inspreken. Of het nu in een individueel of groepsverband is, de werking van de videopaal maakt het allemaal mogelijk. Door het gebruik van de videopaal wordt u na afloop verrast met een DVD of USB vol onvergetelijke wensen en herinneringen van uw familie, vrienden en/of kennissen. Uw gasten kunnen een onbeperkt aantal persoonlijke boodschappen achterlaten.

Direct tastbare herinneringen met onze Polaroid camera!

Wie kent ze niet, de Polaroid camera’s waarbij je direct je foto’s in handen hebt. Bij ons kan u de nieuwste camera’s van dit type huren zodat u meteen een tastbare herinnering heeft aan uw mooiste dag! Bij het populairste type kan men op het scherm de foto eerst bekijken voordat deze wordt afgedrukt, dus met recht het beste van twee werelden!

5 Ervaringen

10101

Wij hebben op 15-3 een videozuil gehuurd voor onze bruiloft. We zijn ontzettend tevreden met de kwaliteit van de filmpjes en SDC heeft er een mooi aaneengesloten film van gemaakt. Heel erg blij met deze herinnering!
Daarnaast is er regelmatig contact geweest met Sander, die vlot en duidelijk antwoordde. Deze service wordt zeer gewaardeerd!
Nogmaals bedankt en als we ooit nog zoiets nodig hebben, komen we zeker bij SDC terug!

10101

Danke für die schnelle Reaktion und die unkomplizierte Abwicklung. Alles hat gut funktioniert und die Kamera Polaroid Z2300 hat unser Event bereichert!

10101

Wat een geweldige verjaardag hebben wij gehad doordat goofy bij ons op bezoek was gekomen,
alles was goed geregeld en retourlabel erbij was ook een pluspunt .
Ga zeker nog een gebruik maken van de service die jullie bij bieden,

10101

Polaroid Onestep camera gehuurd.
Efficiënte communicatie en snelle levering inclusief duidelijke gebruiksaanwijzing.
Gasten van ons thema-feest vonden het prachtig om een instant foto van zichzelf te ontvangen. Lekker nostalgisch in het digitale tijdperk!

9,7101
Pink Lemon Cards