Videozuil voor een origineel gastenboek voor uw bruiloft!

Videozuil, ook wel “wenspaal” of “videopaal” genoemd, is een digitaal gastenboek. Gasten op bijvoorbeeld uw huwelijk, jubileum of een reünie kunnen zeer eenvoudig een videoboodschap in de videopaal inspreken. Of het nu in een individueel of groepsverband is, de werking van de videopaal maakt het allemaal mogelijk. Door het gebruik van de videopaal wordt u na afloop verrast met een DVD of USB vol onvergetelijke wensen en herinneringen van uw familie, vrienden en/of kennissen. Uw gasten kunnen een onbeperkt aantal persoonlijke boodschappen achterlaten.

Direct tastbare herinneringen met onze Polaroid camera!

Wie kent ze niet, de Polaroid camera’s waarbij je direct je foto’s in handen hebt. Bij ons kan u de nieuwste camera’s van dit type huren zodat u meteen een tastbare herinnering heeft aan uw mooiste dag! Bij het populairste type kan men op het scherm de foto eerst bekijken voordat deze wordt afgedrukt, dus met recht het beste van twee werelden!

11 Ervaringen

8,5101

Was een top communicatie,
Alles was gelijk duidelijk!
De videozuil was optijd binnen en was makkelijk te installeren.
En makkelijk in gebruik.
Binnen anderhalve week hadden we de beelden al binnen. Top!

10101

we hebben de videozuil gebruikt voor en afscheid film van onze bestuurder. wat een top kwaliteit. De zuil is makkelijk in gebruik en van goede kwaliteit. De service van SDC is super, ze reageren snel en denken mee. Al met al een top service.

10101

Voor het kamp van groep 8 had ik een polaroidcamera gehuurd om tijdens de “avonturentocht” s’avonds laat foto’s van alle groepjes te maken.
In het donker hebben we in het bos een wit laken op gehangen wat het fotograferen vergemakkelijkte.
De kinderen kregen ieder een “polaroid” mee als herinnering.
Door Sander van SDC werd goed meegedacht en ik kreeg tijdig de camera en films thuis gestuurd.
Prima afhandeling, een aanrader……

8,5101

Wij hebben voor ons tuinfeest een polaroid camera gehuurd en we zijn er helemaal blij mee. We hebben een gastenboek neergelegd op deze manier konden we de foto direct inplakken en konden mensen nog even een berichtje achter laten! Ideaal voor een feestje of bruiloft! Snelle levering en goede service. Het is ons erg goed bevallen!

10101

Wij hebben voor ons personeelsuitje 3 Fujifilm Instax 300 camera’s gehuurd. Het contact en de service was meer dan prima. Snelle levering. De camera’s waren eenvoudig te bedienen. Wat hebben we hier een lol mee gehad. Iedereen was enthousiast en er zijn veel leuke foto’s gemaakt. Erg leuk om de foto’s direct in handen te hebben. Van de foto’s heeft ieder team een collage gemaakt. Mede dankzij de foto’s kunnen wij terugkijken op een geslaagd personeelsuitje. Voor een volgende keer zullen wij zeker weer gebruikmaken van SDC-verhuur.
Bedankt namens het personeel van InteraktContour, woonlocatie Het Rode Klif in Lelystad.

10101

“Hartstikke tevreden met de service van SDC. In een telefoongesprek werd er goed geluisterd naar mijn specifieke wensen en kwamen we samen tot een goede oplossing. De videozuil kwam ruim op tijd binnen. Het eindresultaat kreeg ik netjes na 1,5 week in de bus en ook de borg werd netjes terugbetaald. Reactie snelheid op vragen, top. Aanrader”

10101

Wij hebben op 15-3 een videozuil gehuurd voor onze bruiloft. We zijn ontzettend tevreden met de kwaliteit van de filmpjes en SDC heeft er een mooi aaneengesloten film van gemaakt. Heel erg blij met deze herinnering!
Daarnaast is er regelmatig contact geweest met Sander, die vlot en duidelijk antwoordde. Deze service wordt zeer gewaardeerd!
Nogmaals bedankt en als we ooit nog zoiets nodig hebben, komen we zeker bij SDC terug!

10101

Danke für die schnelle Reaktion und die unkomplizierte Abwicklung. Alles hat gut funktioniert und die Kamera Polaroid Z2300 hat unser Event bereichert!

10101

Wat een geweldige verjaardag hebben wij gehad doordat goofy bij ons op bezoek was gekomen,
alles was goed geregeld en retourlabel erbij was ook een pluspunt .
Ga zeker nog een gebruik maken van de service die jullie bij bieden,

10101

Polaroid Onestep camera gehuurd.
Efficiënte communicatie en snelle levering inclusief duidelijke gebruiksaanwijzing.
Gasten van ons thema-feest vonden het prachtig om een instant foto van zichzelf te ontvangen. Lekker nostalgisch in het digitale tijdperk!

9,7101
Pink Lemon Cards