Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen Huwelijk!

Nu breekt er een tijd aan waarbij veel geregeld moet worden. En bij een huwelijk hoort natuurlijk een taart. Of de taart nu romantisch, strak, bijzonder, gek of kleurrijk moet worden, wij kunnen jullie helpen met de perfecte bruidstaart voor op jullie mooiste dag.

Wij vullen een bruidstaart met 3 overheerlijke luxe vullingen per taart. De vullingen kunnen jullie vooraf bij ons proeven
De proeverij verzorgen wij op afspraak bij ons in de Bakery. Een proeverij duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Van te voren kunnen jullie een keuze maken uit 6 van onze vullingen.

Tijdens de proeverij (tapas-style) zullen we samen de taart bespreken. Hebben jullie leuke voorbeelden gezien van jullie taart? Neem gerust mee.

5 Ervaringen

10101

Top bedrijf! Hebben voor ons, op toch nog korte termijn, een prachtige bruidstaart verzorgt.

10101

Echt super bedrijf! Heerlijke proeverij van te voren, heerlijke taart, cupcakes, koekjes, macarons en popcakes voor de bruiloft ontvangen. Alles prachtig gemaakt en alles heeft aandacht gekregen. Echt TOP!

8,0101

Fantastisch in 1 woord! Heerlijk, mooi, goeie eigen inbreng, top service. Bak zelf ook taarten, dus dan ben je best kritisch, maar ik had echt nergens wat op aan te merken. Echt heerlijk!

10101

Onze trouwtaart en bijpassende pushcakes waren zo mooi en natuurlijk super lekker! Ook erg leuk van te voren de proeferij 🙂

9,7101
Samantha
Dank je wel voor deze beoordeling :)
08-10-17
Pink Lemon Cards