RINGS OF LOVE KOMT BIJ DE BRUIDSPAREN THUIS

Persoonlijk en uniek!

In jullie vertrouwde omgeving geheel vrijblijvend op het gemak trouwringen uitzoeken met hulp van onze trouwringspecialist. Unieke trouwringen samenstellen met onze trouwring-ontwerpmodule is echt fantastisch. Kies hierbij geheel naar jullie wens de kleur(en), pasvorm, breedte, dikte en bewerking (mat/hoogglans, streepje/golf, diamantopties).

De prijs bepalen jullie zelf en kunnen jullie direct in de module zien, want bij elke keuze verandert de ring en dus de prijs. Wellicht goed om te weten dat bruidsparen in Nederland gemiddeld €1.500 uitgeven aan een set trouwringen. Dat is een mooi gemiddelde. Maar wij leveren al een set ringen vanaf ca. €750.

Door veel ringen te passen ziet onze trouwringspecialist al snel welke pasvorm goed bij jou past en perfect aansluit aan jouw vinger (keuze uit 15 verschillende met veelal een bolle binnenzijde om het draagcomfort te verhogen).
Het is namelijk erg belangrijk dat je een ring aan je hand ziet en voelt. In onze collectie zijn namelijk 15 verschillende pasvormen van klassiek rond tot modern strak verwerkt, dus door veel te passen komen jullie er vanzelf achter welk model het prettigst aanvoelt en het mooist aan je hand staat.

Weten jullie waarop te letten bij jullie zoektocht naar de perfecte trouwring?
Weet wat je koopt! Hoe wordt een ring geproduceerd en wat zegt dat over de kwaliteit en duurzaamheid van een trouwring, Wat houdt het karaatgehalte eigenlijk in en waarom mag goud in Nederland volgens de wet pas goud genoemd worden als het minimaal 14-karaat goud is? En waarom is zilver niet geschikt voor trouwringen? En waarom kun je uit veiligheidsoverwegingen beter NIET kiezen voor onedele metalen, zoals staal en titanium?

Trouwringspecialist Jacqueline helpt jullie hier graag bij.

Dus weet wat je koopt en laat je goed adviseren!
Onze ringen worden gemaakt vanuit een buis die meerdere malen wordt verhit en gewalst zodat de buis/ring overal even sterk is. Dat zegt iets over de kwaliteit. Uiteindelijk wil je toch de rest van je leven met je trouwring doen!

Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij minimaal een halfjaar voor jullie trouwdag een afspraak in te plannen. Een avond of weekend is geen probleem, maar zijn als eerste volgeboekt.

Speciale actie: een dinercheque t.w.v. €75 cadeau bij aankoop van een set trouwringen vanaf €1000.

Zorgen jullie voor de koffie/thee?
Rings of Love neemt dan iets lekkers mee!

4 Ervaringen

10101

Als collega’s hebben wij veel promotie events gedaan met Jacqueline van Rings of Love. Zij is een topper. Is zeer ter zake kundig, vriendelijk en zorgt dat paren zich meteen op hun gemak voelen bij haar. Daarnaast zijn haar adviezen professioneel en altijd klantgericht.

10101

Tip: zoek niet verder naar een specialist in trouwringen, die heb je gevonden bij Rings of Love.

Rings of Love is de place to go als je op zoek bent naar jouw trouwringen. Jacqueline komt bij je thuis, zoekt persoonlijk met je mee naar jullie droomringen en dat alles in de rust van je eigen huis, tuin of andere plek die jullie past op jullie tijd. Bij ons liep alles anders dan gepland en moest alles op een laat moment geregeld worden maar dat was voor Jacqueline geen probleem. De ringen kwamen op tijd en in een mooi doosje aan bij het ‘ altaar’ .

10101

Geweldige lieve warme mensen. Deskundig en een top service

10101

Heel blij met onze vriendschapsringen. Zijn helemaal naar onze smaak ontworpen in de trouwringconfigurator. De service is top!

Pink Lemon Cards